Ασφαλιστικό λογισμικό από την ΟΜΙΚΡΟΝ®

Η ΟΜΙΚΡΟΝ® επικεντρώνεται στην προσφορά εξειδικευμένων υπηρεσιών σε θέματα ανάπτυξης οργάνωσης και σχεδίασης πληροφορικών συστημάτων. Η ΟΜΙΚΡΟΝ® ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1994 και μέσα σε δύο δεκαετίες έχει καταφέρει να εγκαταστήσει πληροφορικά συστήματα σε τουλάχιστον 500 επιχειρήσεις στον κλάδο των ασφαλίσεων. Διαθέτει: 

1. ΙΡΙΔΑ®: Εξειδικευμένο λογισμικό διαχείρισης ασφαλιστικών εργασιών.Η ΙΡΙΔΑ® είναι εύκολη στο ξεκίνημα και τόσο ισχυρή, ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε ιδιαιτερότητα και ανάγκη. Όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, γίνονται εύκολα προσιτές καθιστώντας τις ανταλλαγές δεδομένων μια καθημερινή απλή εργασία. 

2. ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ®: Η ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ® παρουσιάστηκε στην ασφαλιστική αγορά για πρώτη φορά, από την ΟΜΙΚΡΟΝ® το 2000. Ο τρόπος λειτουργίας, είναι μοναδικός, αφού μπορεί να «διδαχθεί» οποιαδήποτε παράμετρο τιμολόγησης, από τον ίδιο χρήστη του προγράμματος και όχι από τον προγραμματιστή του. Υπολογίζει με οριακή ακρίβεια, για κάθε ασφαλιστική εταιρία συγκριτικά ασφάλιστρα. Καλύπτει όλους τους τύπους οχημάτων, ενημερώνεται αυτόματα μέσω internet και μπορεί να εγκατασταθεί σε εταιρικό portal internet site. 

3. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ: Το νέο λογισμικό κοστολόγησης ζημιών οχημάτων. Δημιουργεί αυτόματα ολοκληρωμένες ηλεκτρονικές εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης και προσφέρεται στους πραγματογνώμονες, τους επισκευαστές, τα συνεργεία και τις ασφαλιστικές εταιρείες. 

3. VIRTUAL CRASH®: Η ελληνική έκδοση του VCRASH®, ανήκει στην τελευταία γενιά των επαγγελματικών προγραμμάτων αναπαράστασης τροχαίων ατυχημάτων. Το VCRASH®, δημιουργεί εξαιρετικά σύνθετες δισδιάστατες και τρισδιάστατες προσομοιώσεις ατυχημάτων. Η ΟΜΙΚΡΟΝ®, είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος του VCRASH® στην Ελλάδα και την Κύπρο.

4. ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΚΗΝΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ:
Η ΟΜΙΚΡΟΝ® προσφέρει πλήθος λογισμικών δημιουργίας σχεδιαγραμμάτων σκηνών ατυχημάτων (τροχαίων, εγκλημάτων, πυρκαγιών, κ.λπ.).