ΕΙΑΣ – LIMRA: Πρόγραμμα Διαχείρισης Πελατολογίου

Ξεκινάνε τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), τα σεμινάρια του Προγράμματος PDS 201 (PRODUCER DEVELOPMENT SERIES).  Όπως είναι γνωστό η LIMRA και το ΕΙΑΣ προχώρησαν πρόσφατα σε μία συμφωνία για την πραγματοποίηση του Προγράμματος PDS που απευθύνεται στα δίκτυα και αφορά στην αποτελεσματική διαχείριση των πελατολογίων.

Σε μία περίοδο κρίσης χρειάζεται μία πιο στοχευμένη προσέγγιση των πελατών αλλά και μία καλύτερη αξιοποίηση του ήδη υπάρχοντος πελατολογίου.

Το πρόγραμμα PDS επικεντρώνεται στην παραγωγικότητα, εδραίωση των υγιών επαγγελματικών πρακτικών και την εν γένει ανάπτυξη των ανθρώπων που είναι εντεταλμένοι να προσφέρουν υπηρεσίες στον καταναλωτή.

Με την ευκαιρία του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της LIMRA Κορυφαίων Ασφαλιστών Ζωής που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 8 Οκτωβρίου στην Κύπρο ο κύριος Μανώλης Κυριάκου, Περιφερειακός Εκτελεστικός Σύμβουλος LIMRA, Μεσογείου και Μέσης Ανατολής, αναφέρθηκε στη σημασία και στα οφέλη του Προγράμματος.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

«Στις δύσκολες μέρες που περνά η παγκόσμια οικονομία και ιδιαίτερα οι αγορές Ελλάδας και Κύπρου, η συνεργασία, η ανταλλαγή απόψεων, τα ερεθίσματα για νέες μεθόδους, όπως και η επιβράβευση επιτυχιών, συμβάλλουν σημαντικά στους μηχανισμούς αντίστασης των βιομηχανιών μας και ανοίγουν το δρόμο για ένα διαχρονικό μέλλον.

Σε αυτήν την κατεύθυνση εντάσσεται και η Συμφωνία που έχουμε καταλήξει με το ΕΙΑΣ για το Πρόγραμμα PDS 200, που απευθύνεται στους ασφαλιστικούς συμβούλους στην Ελλάδα. Το ΕΙΑΣ, με την υποστήριξη της LIMRA, έχει αναλάβει να διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο μέσα σε μια περίοδο κρίσης της ασφαλιστικής βιομηχανίας. Ο ρόλος αυτός του Ινστιτούτου και η συνεργασία αισιοδοξώ ότι θα επεκταθεί μελλοντικά και σε άλλα προγράμματα».