Η ΑΧΑ Ασφαλιστική αποζημιώνει άμεσα την εταιρεία ΑΓΚΡΟΝΑΤΣ A.E

H AXA Ασφαλιστική τηρώντας τη δέσμευσή της να βρίσκεται απρόσκοπτα δίπλα σε κάθε πελάτη της κατέβαλε άμεσα, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010, την αποζημίωση στην εταιρεία, εμπορίας και επεξεργασίας ξηρών καρπών, ΑΓΚΡΟΝΑΤΣ Α.Ε., για τις ζημίες που προκάλεσε η πυρκαγιά στην επιχείρηση  στις 12 Απριλίου 2010.

Η επιταγή παραδόθηκε από το γραφείο της ΑΧΑ Ασφαλιστικής στην Λάρισα και συγκεκριμένα από τον   κ. Μανουάχ Μωυσή, Axa ΑσφαλιστικήΠεριφερειακό Διευθυντή της εταιρίας μας στην Λάρισα, στην ιδιοκτήτρια της ΑΓΚΡΟΝΑΤΣ Α.Ε. κα. Ελένη Λανάρα, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η ΑΧΑ Ασφαλιστική παραμένει πάντοτε προσηλωμένη στους πελάτες της παρέχοντάς τους αξιόπιστες και άμεσες υπηρεσίες.

Η εταιρεία ΑΓΚΡΟΝΑΤΣ Α.Ε., κα. Λανάρα  ευχαριστεί θερμά την ΑΧΑ Ασφαλιστική και ιδιαίτερα τον κ. Μωυσή Μανουάχ, για την άμεση ανταπόκριση του και για τον επαγγελματισμό που υπέδειξε ώστε να αποζημιωθεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δίνοντας στην επιχείρησή τη δυνατότητα να συνεχίσει την επιχειρηματική της δραστηριότητα απρόσκοπτα, έχοντας ένα δυνατό σύμμαχο, την ΑΧΑ Ασφαλιστική.