Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η MDRT DAY: «Κρίση η ευκαιρία»;

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για πρώτη φορά στην συμπρωτεύουσα, η ημερίδα MDRT – Day – «Κρίση ή Ευκαιρία;» του διεθνούς οργανισμού Τhe Premier Association of Financial Professionals – Million Dollar Round Table (MDRT).

Οι συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία! καθώς παρόντες ήταν 410 άτομα. Την ημερίδα παρακολούθησαν ασφαλιστικοί σύμβουλοι από τις εταιρείες Interamerican, Ing, Alico, Axa, Generali, International life, Ευρωπαϊκή Πίστη, ανεξάρτητοι επαγγελματίες του χώρου καθώς επίσης ανώτατα και ανώτερα στελέχη των μεγάλων ασφαλιστικών εταιρειών. Platinum και Gold χορηγοί της εκδήλωσης ήταν αντίστοιχα οι εταιρείες Interamerican και ΑΝΑΞ Μεσιτική, ενώ Silver οι εταιρείες Ευρωπαϊκή Πίστη και Νταλιάνη Μεσιτική.

Οι παρευρισκόμενοι  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καταξιωμένους συναδέλφους τους ομιλητές από την Αγγλία, την Ισπανία, την Κύπρο και την Ελλάδα. Η μεγάλη συμμετοχή απέδειξε την θέληση των σοβαρών επαγγελματιών του χώρου για υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών στους πελάτες τους. Επίσης αποτελεί εγγύηση για την επιτυχή διενέργεια του Πρώτου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Ασφαλιστικών Συμβούλων «ClassIQ» τον Φεβρουάριο του 2011 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών όπου αναμένεται να συμμετάσχουν στις διήμερες εργασίες του δυόμιση χιλιάδες τουλάχιστον επαγγελματίες ασφαλιστές από όλη την Ευρώπη!

Το ΜDRT είναι ένας διεθνής οργανισμός με 32.000 μέλη, τους καλύτερους ποιοτικά και παραγωγικά ασφαλιστές απ’ όλο τον κόσμο. Σκοπός του MDRT είναι η ανέλιξη του επαγγελματία σ’ ένα σύγχρονο ασφαλιστικό περιβάλλον, μέσα από συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση και εφαρμογή κανόνων δεοντολογίας.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από την εθελοντική εργασία της Επιτροπής Επικοινωνίας Μελών της Ελλάδας με Πρόεδρο τον κο Γιάννη Χατζάκη. Ο κος Κυριάκος Χατζηστεφάνου, Υπεύθυνος Επικοινωνίας Μελών MDRT Β. Ελλάδος και οι συνεργάτες του στην συμπρωτεύουσα, εξέπληξαν ευχάριστα τους πάντες καθώς ανέλαβαν την ευθύνη και προετοίμασαν με εξαιρετικό τρόπο την εκδήλωση. Σημαντική επίσης ήταν η συμβολή και η παρουσία του Διευθυντή Γραφείου Ευρώπης του MDRT,  Matteo Pederzoli καθώς και της Προέδρου μελών επικοινωνίας του MDRT στην Ευρώπη,  κας Ρίτας Χριστοδουλάτου