Η ΑΧΑ ταξιδεύει τους καλύτερους Μεσίτες & Πράκτορες στo Ντουμπάι

Τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Ντουμπάι, το οποίο χαρακτηρίζεται η ναυαρχίδα των εμιράτων και η μητρόπολη των επιχειρήσεων και του τουρισμού της Μέσης Ανατολής, επέλεξε η ΑΧΑ Ασφαλιστική εταιρία του ομίλου ΑΧΑ, για να ταξιδέψει τους διακεκριμένους Μεσίτες και Πράκτορες, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2010.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε πανοραμικό γύρο και ξενάγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης όπως το κατασκευαστικό θαύμα  του τεχνητού φοίνικα εντός της θάλασσας, το υψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου Burj Khalifa, το σύμβολο της πόλης το 7* ξενοδοχείο Burj Al Arab και το εντυπωσιακό τζαμί Jumeira. 

Axa - Ταξίδι στο ΝτουμπάιΣτη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο μουσείο του Ντουμπάι, στο φρούριο Al Fahibi, το οποίο έχει διατηρηθεί για δυο ολόκληρους αιώνες. Η περιοχή Bastakia όπου βρίσκεται και το μουσείο αποτελεί το πιο παλιό κομμάτι της πόλης.

Κατά τη διαμονή τους στο Ντουμπάι οι συνεργάτες της εταιρίας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Mall of the Emirates ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του αραβικού κόσμου, για ατελείωτο shopping therapy. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας αναχώρησαν για exclusive Jeep Safari, ξεκινώντας με μια βόλτα στους αμμόλοφους με quads (γουρούνες). 

Στη συνέχεια περιηγήθηκαν στην έρημο με προορισμό τις σκηνές των Βεδουίνων όπου πραγματοποιήθηκε δείπνο με barbeque buffet συνοδευόμενο από παραδοσιακούς χορούς της κοιλιάς που ήταν το τέλειο φινάλε μιας συγκλονιστικά διαφορετικής βραδιάς. 

Axa - Ταξίδι στο ΝτουμπάιΜια επιπλέον δραστηριότητα η οποία αποτέλεσε μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα αναζωογονητική εμπειρία για τους συνεργάτες ήταν η τετράωρη κρουαζιέρα με πολυτελές catamaran στα ανοικτά του κόλπου του Ντουμπάι. Το αποχαιρετιστήριο δείπνο έλαβε χώρα στο εντυπωσιακό Buddah Bar.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι Πράκτορες και Μεσίτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τα στελέχη της εταιρίας μας και να συζητήσουν για την πορεία των παραγωγικών στόχων μέχρι το κλείσιμο του επόμενου τριμήνου που αποτελεί και το κλείσιμο του έτους. 

Ταυτόχρονα έγιναν εποικοδομητικές προτάσεις οι οποίες αποσκοπούν στην καλύτερη συνεργασία, τη δημιουργία προϊόντων, βελτίωση διαδικασιών κ.λπ. που θα βοηθήσουν την τελική καλύτερη εξυπηρέτηση των Πρακτόρων και Μεσιτών, αλλά και τελικά των ασφαλισμένων.
 
Τους Ασφαλιστικούς μας Συνεργάτες συνόδευσαν οι κ.κ. Eric Kleijnen, CEO AXA Ελλάδος, Θωμάς Πουφινάς, Offer Director, Αδαμάντιος Χατζηστύλης, Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Αικατερίνη Γκιόκα, Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων Ασφαλίσεων Κατά Ζημιών, Ανδρέας Νικολάου, Διευθυντής Αποζημιώσεων Ασφαλίσεων Κατά Ζημιών, Άγγελος Μπάρδας, Επικεφαλής του Τομέα Πρακτόρων της Διεύθυνσης Μεσιτών και Πρακτόρων, Ναταλία Γιαννιού, Επικεφαλής του Τομέα Μεσιτών της Διεύθυνσης Μεσιτών και Πρακτόρων και ο κ. Διονύσιος Ακτύπης από το Τομέα Πρακτόρων της Διεύθυνσης Μεσιτών και Πρακτόρων.