“My Savings” από την Allianz

Μια νέα, πιο ευέλικτη, αποταμιευτική λύση μέσω του «My Savings – Μηνιαίο Εισόδημα», προωθεί η Allianz Ελλάδος, καθιερώνοντας ένα πρόγραμμα περιοδικών καταβολών και εγγυημένης απόδοσης, το οποίο απευθύνεται σε νεότερες ηλικιακά ομάδες, που επιδιώκουν να καλύψουν μελλοντικές οικονομικές ανάγκες τους.

Το νέο πρόγραμμα παρέχει ευελιξία επιλογής στην έναρξη αλλά και τη διάρκεια καταβολής του μηνιαίου εισοδήματος εξασφαλίζοντας παράλληλα επιπλέον προστασία στην περίπτωση που ο ασφαλισμένος αποβιώσει πριν την έναρξη καταβολής του μηνιαίου εισοδήματος, αλλά και κατά τη διάρκεια καταβολής του.

Ειδικότερα, ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει:

Chief Market Management Officer της Allianz Ελλάδος, κ. Άγγελος Πολίτης-Το ύψος του μηνιαίου εισοδήματος που επιθυμεί
- Την έναρξη καταβολής του Μηνιαίου Εισοδήματος
-Τη διάρκεια καταβολής του Μηνιαίου Εισοδήματος που μπορεί να κυμαίνεται από 5 μέχρι 20 έτη.

Το «My Savings – Μηνιαίο Εισόδημα» συνδυάζει το μηνιαίο εισόδημα, με ελάχιστη εγγυημένη απόδοση 2,5%, αλλά και ευκαιρίες υπεραπόδοσης.

Μέσω του προγράμματος «My Savings – Μηνιαίο Εισόδημα» ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να διασφαλίσει το μελλοντικό επίπεδο ζωής του, καλύπτοντας τις σπουδές ή την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών του, την αποπληρωμή δανειακών υποχρεώσεων ή την άμεση παροχή μηνιαίου εισοδήματος, ενώ ταυτόχρονα, πέρα από τις ελάχιστες εγγυημένες αποδόσεις έχει πρόσβαση στην υπεραπόδοση του συσσωρευμένου κεφαλαίου και φοροαπαλλαγή των ασφαλίστρων σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα φορολογική νομοθεσία.

 Ο Chief Market Management Officer της Allianz Ελλάδος, κ. Άγγελος Πολίτης, αναφερόμενος στο «My Savings – Μηνιαίο Εισόδημα» τονίζει ότι «οι αποταμιευτικές λύσεις της Allianz συνεχώς εμπλουτίζονται, έχοντας ως στόχο να υποστηρίξουν τις σημερινές, αλλά και μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας σε όλες τις φάσεις της ζωής τους». 

Προσθέτει δε ότι, «οι πρόσφατες ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό σύστημα καθιστούν την ανάγκη για συνταξιοδοτική και αποταμιευτική πρόβλεψη πιο επίκαιρη από ποτέ. Ο συνειδητοποιημένος πελάτης οφείλει να αναζητήσει άμεσα λύση. Ιδιαίτερα σήμερα, σε μια εποχή που η ανάγκη για εγγυήσεις απόδοσης των αποταμιεύσεων διαφαίνεται εντονότερη, η Allianz, ως ο πλέον αξιόπιστος πάροχος συνταξιοδοτικών και αποταμιευτικών λύσεων ανταποκρίνεται και προσφέρει λύσεις παροχής εγγυημένου εισοδήματος.»