Υπερσυμμετοχές για την ημερίδα του MDRT στην Θεσσαλονίκη

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και κλειδώνουν αυτές τις ημέρες οι συμμετοχές για την ημερίδα του MDRT που για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη.

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος είναι, ότι ενώ η ημερίδα θα γίνει σε είκοσι περίπου ημέρες, (20 Οκτωβρίου) στο ξενοδοχείο Nikopolis, οι συμμετοχές φτάνουν τις 380, που … κλείνουν την αίθουσα, μιας και το όριο συμμετοχών είναι τα 400 άτομα.

Όπως επισημαίνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας μελών MDRT Βορείου Ελλάδος, κ. Κυριάκος Χατζηστεφάνου, όταν τέθηκε προς συζήτηση η ιδέα της εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη, υπήρχε η άποψη ότι αν συμμετείχαν 150 – 200 άτομα, θα ήταν πολύ ικανοποιητικός αριθμός για να πραγματοποιηθεί η ημερίδα. Μετά δε, από σχετική διερεύνηση που έγινε το περασμένο Μάιο, προέκυψε ενδιαφέρον συμμετοχής από περίπου 280 άτομα.

Η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα διψούν για τέτοιες εκδηλώσεις, εξηγεί ο κ. Χατζηστεφάνου, ενώ θα υπάρχουν συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη έως την Πελοπόννησο, αλλά και από την Κύπρο.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και από την πλευρά των χορηγών ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται ασφαλιστικές εταιρείες, αλλά και μεγάλα πρακτορεία από τη Βόρεια Ελλάδα.

Το MDRT Day στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται λόγω των περιορισμένων συμμετοχών από ασφαλιστές της Βόρειας Ελλάδας στις αντίστοιχες εκδηλώσεις της Αθήνας, με βασικά αίτια το χρόνο και το υψηλό κόστος μετακίνησης.

Βασικοί ομιλητές θα είναι οι:
1.    Toni Gordon (Ην. Βασίλειο) Πρόεδρος MDRT Παγκοσμίως το 2000.
2.    Ντίνος Κυριακού (Κύπρος). ‘Έχει διατελέσει πρόεδρος Ευρώπης MDRT  2006 -2007 ενώ τώρα είναι πρόεδρος περιφέρειας MDRT MCC Chair for Region C – EMEASA).
3.    Asvin Chauhan (Ην. Βασίλειο)
4.    Mary Taylor (Ισπανία) – Cert PFS B.Ed.Hons. M.D.R.T. T.O.T μέλος.

Θα τοποθετηθούνε επίσης οι κ.κ.: Γιώργος Μαυρέλης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Interamerican (ως platinum χορηγός), Ρίτα Χριστοδουλάτου Πρόεδρος Επιτροπής Ευρώπης M.D.R.T., Γιάννης Χατζάκης Πρόεδρος Επιτροπής M.D.R.T. Ελλάδος Ελένη Γρυπάρη Πρόεδρος Π.Σ.Α.Σ. Νίκος Τσάκαλος Πρόεδρος Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών (Σ.Δ.Α.Ε.) με έδρα την Θεσσαλονίκη, Matteo Pederzoli, Regional Director MDRT Europe Office.
 
Η ημερίδα θα αποτελέσει επίσης “προπομπό” για το πανευρωπαϊκό συνέδριο που για πρώτη φορά στην ιστορία του διοργανώνει το MDRT και το οποίο θα γίνει στην Αθήνα, τον Φεβρουάριο του 2011.

Στόχος είναι το MDRT Day να καθιερωθεί και να αποτελέσει θεσμό για τη Θεσσαλονίκη, προσθέτει ο κ. Χατζηστεφάνου.