Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Πάντα ένα βήμα μπροστά, και στα δύσκολα!

Μέσα από ένα νέο βίντεο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών βλέπουμε την μικρή ιστορία μίας ιατρού που δίνει την καθημερινή της μάχη, στην οποία συμπυκνώνονται η προσφορά του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών απέναντι στην πανδημία και η διασφάλιση ότι όλες οι υπηρεσίες του παρέχονται με απόλυτη ασφάλεια και εξειδικευμένους ελέγχους.

Από την πρώτη στιγμή ο Όμιλος ανταποκρίθηκε ώστε να βοηθήσει τους πολλούς απέναντι σε αυτή την απειλή και έθεσε ώς πρώτη του προτεραιότητα την ασφάλεια των ασθενών, των εργαζομένων, αλλά και των επισκεπτών. Για τον λόγο αυτό προχώρησε άμεσα σε εφαρμογή ειδικών μέτρων από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης με στόχο την διασφάλιση της ασφάλειας προσωπικού, ασθενών και επισκεπτών.

Όλες οι κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών συνέχισαν τη λειτουργεία τους βάση των υποδείξεων του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ και σήμερα μπορούν ξανά να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς που θα τις επισκεφθούν.

Παράλληλα, ενίσχυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, παρέχοντας στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας την Κλινική Περιστερίου για νοσηλεία ασθενών (μη covid-19) ώστε να υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες για περιστατικά covid-19 στα νοσοκομεία αναφοράς.

Γιατί όταν είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά είσαι και στα δύσκολα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*