Η EFG Eurolife «έγινε» 10!

Με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο συμπλήρωσε την πρώτη δεκαετία της ζωής της η EFG Eurolife Ασφαλιστική, γιορτάζοντας το γεγονός με μια φαντασμαγορική εκδήλωση στο Μουσείο Οίνου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου στην ομιλία του, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η εταιρεία έχει αποδείξει ότι είναι «παντός καιρού», αντιμετωπίζοντας με αποτελεσματικό τρόπο την κρίση και διαθέτοντας σήμερα ένα πολύ ισχυρό χαρτοφυλάκιο.

Προέβλεψε, ότι στο νέο περιβάλλον όπως διαμορφώνεται στην αγορά, πολλές ασφαλιστικές θα δυσκολευτούν και θα υπάρξουν συγχωνεύσεις, εξαγορές αλλά και περιπτώσεις κλεισίματος εταιριών.

Είναι αναμενόμενο – πρόσθεσε ο κ. Σαρρηγεωργίου -, ότι το αποτέλεσμα αυτής της προοπτικής θα είναι λιγότερες, αλλά ισχυρότερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες, που θα είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις στον πελάτη, όπως για παράδειγμα στο συνταξιοδοτικό πρόβλημα, στην περίπτωση του κλάδου Ζωής.

Η EFG Eurolife Ασφαλιστική –υπογράμμισε – βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα σε ότι αφορά τις αποζημιώσεις, ενώ η εταιρία μετά το 2004, δραστηριοποιείται σε όλα τα επίπεδα, αξιοποιώντας και τα άλλα, πλην της τράπεζας, δίκτυα διανομής. Σε αυτό το πλαίσιο, ο επαγγελματίας ασφαλιστής θα έχει πάντα εξέχουσα θέση στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων, επεσήμανε ο κ. Σαρρηγεωργίου.

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας κ. Νικόλαος Δελένδας, τόνισε, ότι στόχος είναι η εφετινή χρονιά, να αποτελέσει απαρχή για μια νέα αναπτυξιακή πορεία. Στην κατεύθυνση αυτή, η EFG Eurolife Ασφαλιστική αναβάθμισε τα προγράμματα υγείας και απορρόφησε το σύνολο του ΦΠΑ (11%) στον ίδιο κλάδο.

Ανέφερε επίσης έξι σημαντικές κινήσεις στον κλάδο των Γενικών, καθώς και αρκετές άμεσες ενέργειες σε όλα τα επίπεδα, σε ανταπόκριση και με τα αιτήματα του δικτύου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι καλύτερα παραγωγικά συνεργάτες, σε μια ευχάριστη βραδιά με εκπλήξεις και πλήθος καλεσμένων, οι οποίοι έμαθαν επί την ευκαιρία και αρκετά πράγματα γύρω από το κρασί.