Β. Λυμπέρης: Προγράμματα υγείας για την ουσιαστική κάλυψη των ασφαλισμένων

Β. Λυμπέρης, Δ/ντής Προσωπικών Ατυχημάτων και Υγείας, Alico

Η πολιτική της εταιρείας, αναφορικά με τον κλάδου, επιδιώκει την παροχή ουσιαστικών λύσεων για μια από τις μεγαλύτερες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας,  μέσα από τον σχεδιασμό και προώθηση προγραμμάτων που δημιουργούν προστιθέμενη αξία στο τρίπτυχο Εταιρεία – Ασφαλισμένος – Δίκτυο πωλήσεων.

Στόχος της εταιρείας μέσα από τα προϊόντα του κλάδου υγείας, είναι η ουσιαστική κάλυψη των Ασφαλισμένων της από ενδεχόμενη βλάβη της υγείας, με αξιόπιστες λύσεις που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις οικονομικές συνέπειες αποκατάστασης της υγείας, με έμφαση στις ιδιαίτερα σοβαρές, επιτυγχάνοντας την άριστη σχέση κόστους / οφέλους των προγραμμάτων.

Επιδιώκοντας την παροχή λύσεων για το σύνολο των Ελλήνων, διαθέτουμε ευρεία γκάμα προγραμμάτων υγείας τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε υποψήφιου πελάτη, με βάση και το διαθέσιμο προς ασφάλιση εισόδημα.

Τα προγράμματα Υγείας της Alico καλύπτουν το σύνολο των εξόδων νοσηλείας του ασφαλισμένου και παρέχουν επιπλέον επιδόματα για την ενίσχυση των επιλογών νοσηλείας του ασφαλισμένου και για την υποστήριξή του στην αποθεραπεία.

Επιπλέον των προγραμμάτων κάλυψης εξόδων της εταιρείας, διατίθενται επίσης ανεξάρτητα επιδοματικά προγράμματα που εξασφαλίζουν υψηλά ποσά κάλυψης και εξειδικευμένες παροχές σε περίπτωση διάγνωσης κάποιας σοβαρής πάθησης, για την γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της οποίας θα χρειαστούν σίγουρα πολλά χρήματα.

Όλα τα προγράμματα υγείας της εταιρίας αξιοποιούν το σύστημα Υγείας του Alico Benefit Club, που, μέσα από τη συνεργασία με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά Νοσηλευτήρια της χώρας, εξασφαλίζει πλήθος υπηρεσιών και προνομίων στους ασφαλισμένους, μεγιστοποιώντας έτσι τα οφέλη που μπορεί να έχει κάποιος από το πρόγραμμα υγείας που επιλέγει.