All Agro Complete από την Allianz

Πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης του αυτοκινήτου για τους πλέον «απαιτητικούς» πελάτες. Το πρόγραμμα καλύπτει:
 
Αστική Ευθύνη 
Καλύπτεται η Αστική Ευθύνη προς τρίτους από την κυκλοφορία του αυτοκινήτου.

– Σωματικές Βλάβες μέχρι 500.000 €
– Υλικές Ζημίες μέχρι 500.000 €

All Help – Ολοκληρωμένη Οδική Βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος 
Η υπηρεσία All Help αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες του ατυχήματος (φωτογράφηση, δήλωση ατυχήματος κλπ.), οργανώνει την άμεση μεταφορά του αυτοκινήτου σας σε συνεργείο επιλογής σας, τη μεταφορά των επιβαινόντων του αυτοκινήτου στον τόπο προορισμού τους και προσφέρει αυτοκίνητο αντικατάστασης για 24 ώρες στις επόμενες 15 ημέρες του ατυχήματος.

Αστική Ευθύνη κατά τη μεταφορά του αυτοκινήτου
Παρέχουμε δωρεάν την κάλυψη Αστικής σας Ευθύνης προς τρίτους κατά τη μεταφορά του αυτοκινήτου σας εντός πορθμείου ή οχηματαγωγού.
 
Αστική Ευθύνη από ρυμουλκούμενο όχημα
Παρέχουμε δωρεάν την κάλυψη Αστικής σας Ευθύνης προς τρίτους σε περίπτωση που ρυμουλκείτε άλλο όχημα

Αστική Ευθύνη από μεταφερόμενο ή προεξέχον φορτίο
Καλύπτουμε την Αστική σας Ευθύνη προς τρίτους από το μεταφερόμενο ή προεξέχον φορτίο του αυτοκινήτου.

Αστική Ευθύνη από τη λειτουργία του οχήματος σαν εργαλείο
Καλύπτουμε την Αστική σας Ευθύνη προς τρίτους που θα προκληθούν από τη λειτουργία του αυτοκινήτου σαν εργαλείο.

Ιατρική Υποστήριξη
Δωρεάν συμπληρωματική ιατρική υποστήριξη μέχρι πλήρους αποθεραπείας με παρουσία Ιατρού με επισκέψεις στο Νοσοκομείο ή στο σπίτι των τραυματιών.

Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού – Ιδιοκτήτη
Για το Προσωπικό Ατύχημα ως ιδιοκτήτης ή οδηγός που έγινε κατά τη διάρκεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σε όλα τα μέρη του κόσμου, παρέχεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία (3) προγράμματα

Νομική Προστασία
Κάλυψη στην Ελλάδα και στην Ευρώπη (είτε ο ασφαλισμένος προξενήσει είτε υποστεί ατύχημα) ως κύριος ή νόμιμος κάτοχος του αυτοκινήτου σαν οδηγός (ακόμα και αν οδηγεί νόμιμα οποιοδήποτε αυτοκίνητο) ή πεζός ή ως οδηγός του αυτοκινήτου καθώς και τους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου του.

Υλικές Ζημίες από ανασφάλιστο όχημα
Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος με ανασφάλιστο όχημα, αποζημιώνουμε τις υλικές ζημίες που θα υποστεί το αυτοκίνητό με ανώτατο όριο ευθύνης τα 100.000 €.

Πυρκαγιά, Πυρκαγιά από Τρομοκρατικές Ενέργειες και Στάσεις – Απεργίες
Αποζημίωση για τις ζημίες του αυτοκινήτου στην τρέχουσα εμπορική του αξία, από πυρκαγιά ή έκρηξη από οποιαδήποτε αιτία, τρομοκρατικές ενέργειες καθώς και κατά τη διάρκεια στάσεων – απεργιών, πολιτικών ταραχών, οχλαγωγιών και διαδηλώσεων .  

Αστική Ευθύνη από μετάδοση Πυρκαγιάς
Καλύπτουμε τις ζημίες που θα προκληθούν σε τρίτους από πυρκαγιά που ξεκίνησε από το ασφαλισμένο αυτοκίνητό   

Ολική και Μερική Κλοπή
Σε περίπτωση Ολικής Κλοπής του αυτοκινήτου, παρέχεται αποζημίωση στην τρέχουσα εμπορική  του αξία κατά την ημερομηνία της κλοπής μετά 90 ημέρες από την υποβολή μήνυσης κατά αγνώστου στην Αστυνομική Αρχή και της σχετικής δήλωσης στην εταιρεία.  

Επιπλέον παρέχεται αποζημίωση για τις ζημίες που θα προκληθούν στο αυτοκίνητό κατά την απόπειρα ή κατά τη διάρκεια κλοπής του καθώς και για την κλοπή των συστημάτων ήχων και εικόνας για αξία μέχρι 500 €.

Ίδιες Ζημίες
Αποζημίωση για τις ζημίες από πρόσκρουση, σύγκρουση, ανατροπή, εκτροπή, στην τρέχουσα εμπορική  του αξία, ακόμα και αν αυτές προκληθούν από κακόβουλες ενέργειες τρίτων με δυνατότητα επιλογής της απαλλαγής της εταιρείας για κάθε ζημία (1.000 €, 1.500 €) ανάλογα με τις ανάγκες. 

Θραύση Κρυστάλλων
Αποζημίωση για τις ζημίες στα κρύσταλλα του αυτοκινήτου από οποιαδήποτε εξωτερική αιτία ακόμα και κατά την απόπειρα κλοπής του καθώς και στην ηλιοροφή του αυτοκινήτου για 4 χρόνια από την ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας (εφόσον αυτή προβλέπεται από τον εργοστασιακό του εξοπλισμό). Δυνατότητα επιλογής κεφαλαίου κάλυψης 1.800 € και 3.000 €.

Θραύση Κρυστάλλων – Υπηρεσίες Carglass
Θραύση στα κρύσταλλα (εμπρόσθιoυ και oπίσθιoυ αvεμoθώρακα και τωv παραθύρωv), από oπoιαδήπoτε αιτία περιλαμβαvoμέvης της απόπειρας κλoπής, με χαμηλότερο κόστος ασφάλισης και με αποκατάσταση των ζημιών από την εξειδικευμένη και με διεθνή αναγνώριση Εταιρία Εμπορίας  και τοποθέτησης κρυστάλλων ‘’Carglass’’ χωρίς εκταμίευση χρημάτων.

Φυσικά Φαινόμενα
Αποζημίωση για ζημίες του αυτοκινήτου στην τρέχουσα εμπορική  του αξία από πλημμύρα, ανεμοθύελλα, καταιγίδα, σεισμό, έκρηξη ηφαιστείου ή άλλη φυσική διαταραχή με δυνατότητα να συμπεριληφθούν οι  ζημίες που θα προκληθούν από χαλαζόπτωση

Πλήρης Οδική Βοήθεια στην Ελλάδα ή την Ευρώπη         
Σε περίπτωση που το αυτοκίνητό ακινητοποιηθεί λόγω τροχαίου ατυχήματος ή βλάβης ή απώλειας κλειδιών ή ζημίας στα ελαστικά ή από απόπειρα κλοπής, επεμβαίνει η Allianz Assistance είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη.