Πρόεδρος της MCC για τρίτη χρονιά η Ρ. Χριστοδουλάτου

Για Πρώτη φορά στην ιστορία του διεθνούς Οργανισμού “The Premier Association of Financial Professionals – MDRT”  διορίζεται για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά ίδιο άτομο ως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ζώνης. 

Η κα Ρίτα Χριστοδουλάτου, Σύμβουλος Ασφαλίσεων και Επενδύσεων, δέχτηκε  την τιμή να επαναδιοριστεί Πρόεδρος της Επιτροπής Επικοινωνίας Μελών (MCC) όλης της Ευρωπαϊκής Ζώνης του Million Dollar Round Table (MDRT) για το 2010–2011.  Ο διεθνής αυτός οργανισμός αναγνωρίζοντας την επιτυχημένη θητεία της στην Ευρώπη της ανέθεσε για τρίτη χρονιά την προώθηση και προάσπιση του θεσμού αυτού,  συμβάλλοντας έτσι στην αναβάθμιση του ασφαλιστικού επαγγέλματος.

Η  Ρίτα Χριστοδουλάτου είναι η πρώτη ασφαλιστική σύμβουλος στην ιστορία του MDRT,  από την Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά, που εκλέγεται  Πρόεδρος του MDRT Ευρώπης και μάλιστα για τρίτη συνεχή φορά.
H ίδια είναι μέλος του MDRT από το 1999 και ευελπιστεί ότι η εθελοντική της συμμετοχή στην προσπάθεια αυτή θα συμβάλει σε μία υψηλού επιπέδου επαγγελματική παρουσία των ασφαλιστικών συμβούλων ιδιαίτερα στον ελλαδικό χώρο.

Πρέπει να αναφερθεί ότι η κα Χριστοδουλάτου είναι και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 1ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου του MDRT (www.mdrteuropeclassiq.com) που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, 2-4 Φεβρουαρίου 2011, στο Μέγαρο Μουσικής, με ομιλητές μέλη του οργανισμού (καταξιωμένους και έμπειρους ασφαλιστικούς συμβούλους απ’ όλο τον κόσμο) αλλά και επώνυμα μέλη της διεθνούς οικονομίας, που θ ‘ αναπτύξουν θέματα που βοηθούν στην ολιστική ανάπτυξη του επαγγελματία ασφαλιστή.

Η Πρόεδρος Ευρώπης εργάζεται στην Ασφαλιστική Βιομηχανία από το 1992, μία επιτυχημένη πορεία με συνεχή εκπαίδευση και πολλές διακρίσεις για την σοβαρή επαγγελματική προσέγγισή της στον πελάτη.  Είναι επίσης μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Financial Planning Association (FPA) καθώς και Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερς και Επιχειρηματιών (ΙΑΓΜΕ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).