Έτοιμες προς ανάρτηση οι λίστες των πελατών της Ασπίς και Commercial

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα, θα αναρτηθούν τα ονόματα των πελατών, καθώς και των ασφαλισμένων στα προγράμματα υγείας της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, και της Commercial Value.

Η ανάρτηση θα γίνει στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (Επ.Ε.Ι.Α.) και στόχος είναι να δημοσιοποιηθούν με επίσημο τρόπο, ποιοι είναι (και επομένως θεωρούνται) πελάτες των δύο εταιριών.

Στις καταστάσεις που θα αναρτηθούν, θα περιλαμβάνονται ονόματα και καλύψεις, χωρίς ποσά. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα, σε ότι αφορά τα στοιχεία, είναι έτοιμα και αυτό που απομένει είναι να διευκρινισθεί από την εποπτική αρχή το τεχνικό μέρος, όσον αφορά τον τρόπο της απεικόνισης.

Θα αναρτηθούν επίσης, όπως αναφέραμε, δύο ακόμα λίστες, μία για κάθε εταιρεία, που θα περιλαμβάνουν τους ασφαλισμένους στα προγράμματα Υγείας.

Αφού δημοσιοποιηθούν οι τέσσερις λίστες, θα υποβληθούν τυχόν ενστάσεις από πελάτες της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και της Commercial Value οι οποίοι για κάποιον λόγο δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις. Οι περιπτώσεις αυτές θα εξεταστούν και όπου χρειαστεί, οι λίστες θα ενημερωθούν σχετικά μετά τις απαραίτητες προσαρμογές και τροποποιήσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα υπάρχει σαφής εικόνα, γύρω από το θέμα των αποζημιώσεων στα προγράμματα υγείας, καθώς και για τη διάρθρωση των χαρτοφυλακίων στις δύο εταιρίες.

Το αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είναι φυσικά πολύ σημαντικό στοιχείο για να αξιολογήσουν με πιο σαφή τρόπο τα δεδομένα, οι τυχόν ενδιαφερόμενες προς αναδοχή εταιρίες.