«Ασφαλώς Μαζί» Anek Lines και Interamerican

Στον δεύτερο χρόνο εισήλθε η συνεργασία της Anek Lines με την Interamerican με την προσφορά του προγράμματος «Ασφαλώς Μαζί» από την ακτοπλοϊκή εταιρεία στους ταξιδιώτες της και τα στοιχεία χρήσης των παροχών του προγράμματος επιβεβαιώνουν την ιδιαίτερη αξία της προσφοράς.

Συγκεκριμένα, από την έναρξη της συνεργασίας τον Μάιο 2009 έως και τις 20 Ιουλίου 2010 συνολικά 888 περιστατικά αντιμετωπίστηκαν από τις υπηρεσίες Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας της Interamerican αποτελεσματικά, δίνοντας λύσεις σε επείγουσες ανάγκες υποστήριξης ταξιδιωτών. 

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν 8 κρίσιμες για την υγεία των ασφαλισμένων αερομεταφορές από προορισμούς της Ελλάδος αλλά και από την Ιταλία, ενώ οι μεταφορές με ασθενοφόρο έφθασαν τις 43 εντός Ελλάδος και τις 11 εκτός της χώρας μας. 

Interamerican - Anek LinesΚατεβλήθησαν έξοδα επαναπατρισμού λόγω αιφνιδίου προβλήματος σε 44 περιπτώσεις και έξοδα νοσηλείας στο εξωτερικό σε 4 περιπτώσεις. Ανταπόκριση υπήρξε και με ιατρικές συμβουλές εν πλω και εντός του προβλεπόμενου χρονικού ορίου μετά το ταξίδι σε 432 τηλεφωνικές κλήσεις.

Σημειώνεται ότι το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα «Ασφαλώς Μαζί» προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους επιβάτες των γραμμών της Anek Lines και οι καλύψεις που παρέχονται ισχύουν όχι μόνο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αλλά και έως επτά ημέρες μετά την αποβίβαση από το πλοίο. 

Οι υπηρεσίες της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας Interamerican εξασφαλίζουν ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των συνεπειών ενός ατυχήματος ή ασθένειας και οργάνωση μεταφοράς, οδικώς ή από αέρος με υγειονομικά μέσα, αλλά και κάλυψη δαπανών επιστροφής των μελών της οικογένειας που συνταξιδεύουν με τον πάσχοντα, φροντίδας των παιδιών, εισιτήριο για στενό συγγενή προκειμένου να βρεθεί κοντά στον πάσχοντα και κάλυψη της διαμονής του σε ξενοδοχείο μέχρι και πέντε ημέρες και τέλος, νοσοκομειακή περίθαλψη στο εξωτερικό μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσόν για τις γραμμές Αδριατικής της Anek Lines.