We Insurance: Αύξηση παραγωγής 28% το 2019

Στον απολογισμό της χρονιάς που έκλεισε, τα αποτελέσματα της συλλογικής δουλειάς, τα νέα βήματα και τους στόχους της για το μέλλον αναφέρθηκε η Στέλλα Βικτωράτου, Επικεφαλής της We Insurance, στην ετήσια εκδήλωση της Εταιρείας που έγινε στις 26 Φεβρουαρίου στα ανακαινισμένα της γραφεία.

Η Εταιρεία εισέρχεται σε νέα εποχή με όχημα την ψηφιακή καινοτομία και το κοινό όραμα με τους συνεργάτες της.

Όπως επισήμανε η κ. Στέλλα Βικτωράτου:

«Η νέα χρονιά για εμάς είναι μία νέα αρχή και έχουμε πολλή ενέργεια για δημιουργία. Στόχοι μας για το 2020 είναι να έχουμε ακόμα περισσότερη ποιοτική ανάπτυξη με επένδυση στην τεχνολογία και την εκπαίδευση όπως επίσης και αύξηση του προσωπικού μας. Να εναρμονιστούμε πλήρως με τις αλλαγές που συμβαίνουν στον κλάδο μας και να αναπτυχθούμε δυναμικά προσφέροντας ασφάλεια. Όπως έλεγε η Helen Keller πολύ χειρότερο από το να μην έχεις όραση είναι να μην έχεις όραμα. Εμείς έχουμε όραμα και έχουμε και θέληση. Οραματιζόμαστε τη we insurance να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα γραφεία της ασφαλιστικής αγοράς παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Γιατί στη We Insurance μετράει το εμείς».

Το 2019 έκλεισε με αύξηση παραγωγής 28%, ανακαίνιση των γραφείων της Εταιρείας, νέο brand name και ιστοσελίδα. Ταυτόχρονα η ομάδα της We Insurance ενισχύθηκε με νέους συνεργάτες και προσωπικό

Πλήθος στελεχών από τις ασφαλιστικές εταιρείες παρευρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση της εταιρείας.