DIN: Διπλασιασμός παραγωγής το 2019 και ομαδικό ασφαλιστήριο για τους συνεργάτες της

Με διπλασιασμό παραγωγής έκλεισε το 2019 για την DIN AGENTS (Dynamic Insurance Network), που πραγματοποίησε την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, στο “upper bar” την ετήσια εκδήλωση για τους συνεργάτες της.

Οι επικεφαλής της Εταιρείας, Θοδωρής Αντωνογεώργος και Μιλτιάδης Παρλαμάς, αναφέρθηκαν στο ρόλο των συνεργατών τους στην ανάπτυξη της Εταιρείας, τον Κανονισμό Πωλήσεων για το 2020 και την παροχή ομαδικού ασφαλιστηρίου στους συνεργάτες τους στο προσεχές διάστημα.

Όπως δήλωσαν «Η DIN αναπτύσσεται συνεχώς με εφαλτήριο τη συλλογικότητα που έχει η ομάδα της. Το μοντέλο λειτουργίας της Εταιρείας δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της να οργανώσουν με το βέλτιστο τρόπο τη διαχείριση των εργασιών τους και να εστιάσουν στη διεύρυνση της παραγωγής τους. Από το 2009 μέχρι σήμερα η Εταιρεία μας αναπτύσσεται δυναμικά με την παραγωγή της να δημιουργείται αποκλειστικά από ασφαλιστές. Συνεργαζόμαστε με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς και διευρύνουμε συνεχώς το δίκτυο με ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια. Στο πλαίσιο της στήριξης των συνεργατών μας θα ανακοινώσουμε σύντομα και την ασφαλιστική τους κάλυψη μέσω ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου».