My Health από την Allianz

Το My Health, ένα νέο ολοκληρωμένο Σύστημα Υγείας που λειτουργεί στα πρότυπα των διεθνών λύσεων του Ομίλου Allianz, παρουσιάζει η Allianz Ελλάδος, θέλοντας να εξασφαλίσει όλες τις ανάγκες για σύγχρονη και άμεση αντιμετώπιση της υγείας, σε μια περίοδο κατά την οποία οι εξελίξεις στο ασφαλιστικό αλλάζουν πλήρως στην Ελλάδα το πεδίο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Το My Health είναι ένα ετησίως ανανεούμενο πρόγραμμα Υγείας που εγγυάται απόλυτη κάλυψη σε όλους τους τομείς της νοσοκομειακής, αλλά και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Ειδικότερα, προβλέπει ότι σε κάθε ανανέωση του συμβολαίου δεν απαιτούνται αποδεικτικά καλής κατάστασης της υγείας του πελάτη ή των εξαρτωμένων μελών, ενώ η καταβολή των ασφαλίστρων συνεπάγεται την αυτόματη ανανέωση του προγράμματος για την επόμενη ασφαλιστική περίοδο.

Το My Health προσφέρεται σε τρεις επιλογές, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών, που για κάθε ασφαλισμένο προσδιορίζεται από τις επιθυμίες και τις οικονομικές του δυνατότητες:

My Health Prestige: Πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο νοσοκομειακό πρόγραμμα, ένα σύστημα για την υγεία που εγγυάται απόλυτη κάλυψη σε όλους τους τομείς της νοσοκομειακής περίθαλψης, με δυνατότητα επιλογής υψηλών θέσεων νοσηλείας, αλλά και, προαιρετικά, πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Το Prestige καλύπτει νοσηλείες εκτός από Ελλάδα και εξωτερικό σε ΗΠΑ και Καναδά, έχει σημαντικά πρόσθετα οφέλη με υψηλά όρια κάλυψης, οικονομικό κίνητρο στην περίπτωση χρήσης και άλλου ασφαλιστικού φορέα στα έξοδα νοσηλείας, αλλά και σημαντικές εκπτώσεις σε εξαρτώμενα μέλη.

My Health Complete:  Παρέχει πλήρη κάλυψη σε όλους τους τομείς της δευτεροβάθμιας περίθαλψης σε συνδυασμό με σημαντικά πρόσθετα οφέλη, όπως και τη δυνατότητα επιλογής χαμηλότερων θέσεων νοσηλείας, αλλά και, προαιρετικά, πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Το Complete συνδυάζει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του Prestige, προσφέρεται όμως με χαμηλότερες θέσεις νοσηλείας, γεγονός που το κάνει οικονομικότερο, ενώ παράλληλα μπορεί και αυτό να γίνει ολοκληρωμένο μέσω της προσθήκης καλύψεων πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

My Health Classic: Είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν χαμηλότερο κόστος, αλλά με δυνατότητες πρόσβασης στις σημαντικότερες παροχές δευτεροβάθμιας περίθαλψης. Το Classic παρέχει μεγαλύτερη ευρύτητα επιλογής θέσεων νοσηλείας, έχει πλήρη κάλυψη κόστους νοσηλείας με χαμηλή απαλλαγή, επιβραβεύει τη χρήση άλλου ασφαλιστικού φορέα στα έξοδα νοσηλείας, ενώ παράλληλα προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις σε εξαρτώμενα μέλη με το ίδιο συμβόλαιο.

Σημειώνεται ότι η Allianz προσφέρει τα νέα προγράμματα υγείας My Health με έναν πρωτοποριακό για την ασφαλιστική αγορά «Οδηγό Ασφάλισης Υγείας», που αποτελεί το συμβόλαιο νέας γενιάς και έχει στόχο να παρέχει την απαραίτητη πληροφόρηση των καλύψεων και υπηρεσιών που παρέχει στον ασφαλισμένο με έναν δομημένο και διαφανή τρόπο, ώστε να τον βοηθήσει να κατανοήσει σε βάθος το προϊόν που επέλεξε για την κάλυψη των ασφαλιστικών του αναγκών.