O Δ/νων Σύμβουλος, Alpha Trust & Α’ Αντιπρόεδρος, ΕΘΕ, Κρις Αίσωπος στο 1ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης

Την δυνατότητα να καταθέσει την μακρόχρονη εμπειρία του στο 1ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισηςστην Ελλάδα θα έχει ο κ. Κρις Αίσωπος, Δ/νων Σύμβουλος, Alpha Trust & Α’ Αντιπρόεδρος, Ένωση Θεσμικών Επενδυτών (ΕΘΕ).

Ελληνική Ένωση Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α) σε συνεργασία με την Ethos Media, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal Insuranceworld.gr διοργανώνουν το 1o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης (#ocin20), το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 στo Athenaeum InterContinental.

 

Ο κ. Αίσωπος είναι κάτοχος BSc Economics (London School of Economics), MSc Economics (Birbeck College) και MSc Shipping Trade & Finance (Cass Business School). Στο ενεργητικό του έχει περισσότερα από  εικοσιπέντε έτη επαγγελματικής ενασχόλησης με τη διαχείριση κεφαλαίων ενώ πριν την ALPHA TRUST εργαζόταν στη Eurobank ως Head of Asset Management.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται, μεταξύ πολλών άλλων επίσης σημαντικών ομιλητών, η τοποθέτηση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Γιάννη Βρούτση στο 1ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης.

Εν μέσω σημαντικών τομών και νέων δεδομένων που φέρνει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, κρίσιμο ζήτημα αποτελεί το μέλλον των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης και η πορεία του 2ου πυλώνα για το σύνολο της κοινωνίας και της οικονομίας.

Το παρόν στο Συνέδριο θα δώσουν, επίσης, άνθρωποι της αγοράς, εκπρόσωποι εργαζομένων/εργοδοτών, asset managers, αναλογιστές, ορκωτοί λογιστές, εσωτερικοί ελεγκτές και λοιποί εμπειρογνώμονες με στόχο μια ολιστική προσέγγιση της δράσης και του τρόπου λειτουργίας των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*