Η Εθνική Ασφαλιστική στην Ιορδανία

Ένα αξέχαστο ταξίδι, στη Μέση Ανατολή, στη χώρα του Λώρενς της Αραβίας, την Ιορδανία, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επιτυχόντες στον ετήσιο διαγωνισμό της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Έναν κόσμο βγαλμένο από τις βιβλικές περιγραφές και τους θρύλους της Ανατολής  γνώρισαν οι 106 ταξιδιώτες της Εθνικής, συνεργάτες τόσο από το εταιρικό όσο και από το πρακτορειακό δίκτυο, από την 1 έως τις 7 Ιουλίου.

Ταξίδι της Εθνικής Ασφαλιστικής στην ΙορδανίαΤο Αμμάν, η πρωτεύουσα της Ιορδανίας, ένα ενδιαφέρον μείγμα αρχαίων και μοντέρνων αντιθέσεων, η ροδοκόκκινη πόλη της Πέτρας, η Νεκρά Θάλασσα και μία εκδρομή στη μαγευτική έρημο και τους καταυλισμούς των Βεδουίνων, ήταν οι προορισμοί.

Στην καθιερωμένη συνάντηση με τη Διοίκηση αντηλλάγησαν απόψεις για την πορεία και την ανάπτυξη της Εταιρίας κάτω από τις τρέχουσες συνθήκες. Κοινά αποδεκτό συμπέρασμα των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν ήταν η δυνατότητα της Εθνικής να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις.  Στην κατεύθυνση αυτή, ιδιαίτερα εύστοχες προτάσεις αναπτύχθηκαν και από τους συνεργάτες της Εταιρίας.

Το επίσημο αποχαιρετιστήριο δείπνο πραγματοποιήθηκε το τελευταίο βράδυ στους ιδιαίτερα όμορφους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου στη Νεκρά Θάλασσα, με τοπικές γεύσεις και πολύ καλή διάθεση.

Όλοι οι συμμετέχοντες έζησαν μια μοναδική εμπειρία, αντάξια της επιτυχημένης προσπάθειάς τους τη χρονιά που είχε προηγηθεί