Intralot: Νέο έργο στην Κίνα

Η MelcoLot Limited εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κόνγκ, στην οποία η Intralot είναι σημαντικός μέτοχος, προχώρησε σε συμφωνία με την Λοταρία της Κίνας (China Welfare Lottery) στην περιφέρεια Chongqing, για την παροχή του συστήματος της Intralot, LOTOSTM Horizon, και των σχετικών υπηρεσιών.

Η αρχική διάρκεια του συμβολαίου θα είναι πέντε έτη με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης για πέντε επιπλέον έτη ύστερα από συμφωνία και των δύο μερών.

Πιο συγκεκριμένα, η Intralot υπέγραψε συμφωνία με τη MelcoLot για την παροχή, υλοποίηση και συντήρηση του συστήματος LOTOSTM Horizon και του λογισμικού εφαρμογής του καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβολαίου και των ανανεώσεων του. Επιπλέον, η Intralot θα παρέχει 2.000 τερματικές μηχανές LOTOSTM Horizon Multimedia Controllers, οι οποίες θα επιτρέψουν στη Λοταρία του Chongqing τη δημιουργία, μετάδοση και διαχείριση πλούσιου περιεχομένου πολυμέσων στο δίκτυο πωλήσεων της, το οποίο ξεπερνά τα 2.500 σημεία πώλησης. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το LOTOSTM Horizon είναι ένα εξελιγμένο, ολοκληρωμένο σύστημα για τη δημιουργία, μετάδοση και διαχείριση πλούσιου περιεχομένου πολυμέσων σε πολλά σημεία πώλησης σε διαφορετικές περιοχές. Αξιοποιεί τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες σχετικά με τα διαδραστικά πολυμέσα, την ψηφιακή τηλεόραση και τη μετάδοση δεδομένων παρέχοντας στις λοταρίες σημαντικές πληροφορίες και μηχανισμούς προώθησης και μετάδοσης μηνυμάτων. 

Όπως επισημαίνεται, η Λοταρία της Κίνας ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1987 με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων από τις πωλήσεις της υπέρ κοινωφελών σκοπών. Οι συνολικές πωλήσεις της Λοταρίας της Κίνας μέχρι και το τέλος Μαΐου 2010 έχουν φθάσει τα RMB 450 δισ. (66 δισ. δολάρια), βοηθώντας στη συγκέντρωση περίπου RMB 149 εκατ. από τη στιγμή που ξεκίνησε το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης. 

Αυτό το ταμείο αξιοποιήθηκε για την κατασκευή και επέκταση περισσότερων από 150.000 μονάδων κοινωνικής φροντίδας, περιλαμβανομένων φιλανθρωπικών οργανισμών, γηροκομείων σε αγροτικές περιοχές, ασύλων για άστεγους ανηλίκους και σχολείων για ορφανά παιδιά. 

Επίσης, σημειώνεται, ότι η περιφέρεια Chongqing έχει πληθυσμό 31 εκατ. κατοίκους και πέρα από την πλούσια ιστορία της θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα βιομηχανικά και τεχνολογικά κέντρα. Η παροχή του συστήματος LOTOSTM Horizon σε συνεργασία με τη MelcoLot, μακροχρόνιο συνεργάτη της Λοταρίας της περιφέρειας Chongqing, ανοίγει το δρόμο για την πιθανή εισαγωγή επιπλέον καινοτόμων τεχνολογιών στο μέλλον. 

Η MelcoLot βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τη Λοταρία της περιφέρειας του Chongqing για την επέκταση της συνεργασίας αυτής και σε άλλα πεδία ενδιαφέροντος μετά την έναρξη λειτουργίας του συστήματος LOTOSTM Horizon.

Ο κ. Χρήστος Μουμούρης, Γενικός Διευθυντής της Intralot Asia, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα αναλάβουμε αυτό το σημαντικό έργο στην Κίνα. Θα παρέχουμε το πρωτοποριακό σύστημα LOTOSTM Horizon, το οποίο εκτός από την αδιαμφισβήτητη τεχνολογική υπεροχή του είναι και ένα πολύτιμο εργαλείο για τη Λοταρία προκειμένου να ικανοποιήσει την ανάγκη των παικτών για πιο συναρπαστικές εμπειρίες και να εξελιχθεί σε μία από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες λοταρίες στη χώρα. 

Είμαστε σίγουροι ότι το έργο στην περιφέρεια του Chongqing θα είναι το πρώτο από πολλά που θα αναλάβει η Intralot στην Κίνα, μετά την έναρξη της συνεργασίας της με τη MelcoLot. Με την υποστήριξή μας η MelcoLot θα βοηθήσει τη Λοταρία της Κίνας στην προσπάθεια της να αυξήσει τη συνεισφορά της σε κοινωφελείς σκοπούς.”

Ο κ. Henry Ko, Διευθύνων Σύμβουλος της MelcoLot δήλωσε: “Είναι τιμή μας που μας επέλεξε ο μακροχρόνιος συνεργάτης μας, η Λοταρία της περιφέρειας του Chongqing, γι’ αυτό το έργο. Πιστεύουμε ότι η εμπειρία της MelcoLot μαζί με την παγκόσμια τεχνολογική υπεροχή της Intralot και τη διεθνή εξειδίκευσή της στον τομέα της διαχείρισης θα ωφελήσει τη Λοταρία της περιφέρειας του Chongqing και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Αυτό το έργο είναι απλά το πρώτο βήμα για την εισαγωγή στο μέλλον και επιπρόσθετων καινοτόμων τεχνολογιών στο Chongqing, αλλά και σε άλλες περιοχές της Κίνας.”