Καλοκαιρινή συνάντηση των εκπροσώπων και στελεχών του κλάδου

Για άλλη μια χρονιά στέφθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη πλέον καλοκαιρινή συνάντηση των εκπροσώπων και των στελεχών των ασφαλιστικών εταιρειών, στην οποία παρέστησαν ο πρόεδρος της Επ.Ε.Ι.Α., εκπρόσωποι όλων των λοιπών φορέων της αγοράς, καθώς και μεγάλος αριθμός διαμεσολαβούντων. 

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θάνος Μελακοπίδης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενη, ευχήθηκε η κρίση που ζούμε, ως σύνολο αλλά και ως αγορά, να περάσει το συντομότερο και με τις μικρότερες δυνατές απώλειες και τόνισε πως «όλοι εμείς, στο Διοικητικό Συμβούλιο, εκλαμβάνουμε τη μαζική αυτή προσέλευση από όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας των εταιρειών μας όχι μόνο ως επιβράβευση των δικών μας προσπαθειών, αλλά και ως έκφραση Γ.Πέτσας, Θ. Μελακοπίδης, Μ. Μωυσής, Θ. Κοκάλαςσύμπνοιας, ομόνοιας και ειλικρινούς διάθεσης όλων να προσεγγίσουμε ακόμα περισσότερο  το στόχο της ενωμένης συνεργάσιμης    και κατ΄ ακολουθίαν δυνατής ασφαλιστικής οικογένειας, παρά τις αντιξοότητες». 

Επίσης ευχαρίστησε θερμά την ασφαλιστική εταιρεία Hdi Gerling για την ευγενική της χορηγία και τις εταιρείες Carglass, Chartis Ελλάς, Εθνική, και Victoria για την έμπρακτη υποστήριξη τους.

Η βραδιά στο Golf της Γλυφάδας κύλησε πολύ ευχάριστα ως τις πρώτες πρωινές ώρες και έκλεισε με χορό και ευχές για καλό καλοκαίρι και ξεκούραστες διακοπές, που θα βοηθήσουν όλους στην ανάκτηση δυνάμεων, απαραίτητων για τη συνέχεια