back to top
24.3 C
Athens
Δευτέρα 18 Μαΐου 2026

Η INTERAMERICAN συνεπιβαίνει στη «σχεδία» για τους άστεγους

Σαράντα πέντε καινούριους υπνόσακους και αντίστοιχο αριθμό σκούφων και γαντιών ειδικής κατασκευής για την προφύλαξη από το ψύχος χορήγησε η INTERAMERICAN στη ΜΚΟ «Διογένης», για τον εφοδιασμό των αστέγων που κοιμούνται σε υπαίθριους χώρους, εκτεθειμένοι στις επικίνδυνες καιρικές συνθήκες του χειμώνα. Με τον τρόπο αυτόν, η εταιρεία συμμετέχει στη μεγάλη εκστρατεία του περιοδικού δρόμου «σχεδία», που είναι σε εξέλιξη, στο πλαίσιο του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Εκ μέρους του «Διογένη» και του περιοδικού «σχεδία» τονίζεται πως «η INTERAMERICAN και οι άνθρωποί της απέδειξαν για άλλη μια φορά, με την προσφορά ειδών επιβίωσης για τους άστεγους συμπολίτες μας, ότι βρίσκονται στο πλευρό όσων βιώνουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, ζεσταίνοντας όχι μόνο τα σώματά τους, μα και τις ψυχές τους, με την αγάπη και την έγνοια τους. Πρόκειται για σταθερή υποστήριξη με διάρκεια, τόσο για τους πιο φτωχούς συνανθρώπους μας όσο και για το ελληνικό περιοδικό δρόμου και τις δράσεις που αυτό οργανώνει».

- Advertisement -

Η INTERAMERICAN ως χορηγός και η ΜΚΟ «Διογένης» συμπράττουν από το 2007 και για την καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια», ψύμε τη συμμετοχή της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας αστέγων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, ενώ η εταιρεία υποστηρίζει κάθε χρόνο με εθελοντική ομάδα εργαζομένων της την πρωτοβουλία «Πωλητής για μια ώρα». Η εταιρεία υποστηρίζει και το παραγωγικό εργαστήριο «σχεδία αρτ» που αξιοποιεί το χαρτί των ανακυκλώσιμων τευχών του περιοδικού, καθώς επίσης και το πρότυπο εστιατόριο-μπαρ «σχεδία home», που παρέχει έμμισθη απασχόληση σε αστέγους και τους βοηθά να επανενταχθούν κοινωνικά. Επισημαίνεται ότι η ΜΚΟ «Διογένης» επιτελεί αναγνωρίσιμο έργο και αξιολογείται με την υψηλότερη βαθμολογία (10), με βάση τους πίνακες οικονομικής επίδοσης του CharityNavigator, διεθνούς κύρους αξιολογητή φιλανθρωπικών οργανώσεων και δομών αλληλεγγύης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Υποτροφία «Δ. Κοντομηνάς» στην αριστεύσασα του Executive MBA του ΟΠΑ από τον Όμιλο Interamerican

Η πρωτοβουλία αποτελεί φόρο τιμής στον ιδρυτή της εταιρείας, καθώς και στις αξίες που πρέσβευε

Νέα εκστρατεία της GSK Ελλάδος για τον διά βίου εμβολιασμό: Εθνική συστράτευση για πρόληψη και ενημέρωση

Με κεντρικό μήνυμα ότι χωρίς εμβολιαστική κάλυψη είμαστε εκτεθειμένοι, η καμπάνια αναδεικνύει τη σημασία της από την παιδική ηλικία έως τα βαθιά γεράματα

Ασφάλεια κατοικίας: Το μήνυμα της Generali Greece με το πρόγραμμα Home On

H καμπάνια αξιοποιεί το αφήγημα της «έξυπνης διαβίωσης», συνδέοντας την ασφάλεια σπιτιού με την ποιότητα ζωής

Η Anytime ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία – Βίντεο

Έμφαση στην ενίσχυση των πωλήσεων, στην αναγνωρισιμότητα του brand και στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Νέα πιστοποίηση «Great Place to Work» για τη Mega Brokers

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Επιβεβαίωση της σταθερής μας δέσμευσης να καλλιεργούμε περιβάλλον εμπιστοσύνης, εξέλιξης και ουσιαστικής συμμετοχής»

Έξυπνες διαβάσεις: τι είναι, τι ισχύει και τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί;

Ένας αναλυτικός, χρηστικός οδηγός από την πλατφόρμα Pricefox

Μάθετε γιατί η Coface φέρνει νέα εποχή στην ασφάλιση πιστώσεων στην Ελλάδα

Η εταιρεία στοχεύει να αυξήσει τα μερίδια της στην ελληνική αγορά, παίρνοντας δουλειές και από μικρομεσαίες επιχειρήσεις

To ΕΕΑ… πρασίνισε πυρόπληκτη περιοχή του Χαλανδρίου

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο Άνω Πάτημα, όπου έφτασαν οι φωτιές του 2024, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αναγέννησης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

«αν ήξερες!»: Τι σημαίνει η αστική ευθύνη εργοδότη

Καλεσμένος του 4ου επεισοδίου είναι ο Νίκος Γαβρίλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Globalis, με πολυετή διεθνή εμπειρία στην ασφάλιση και στη διαχείριση κινδύνου

Νέα πιστοποίηση «Great Place to Work» για τη Mega Brokers

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Επιβεβαίωση της σταθερής μας δέσμευσης να καλλιεργούμε περιβάλλον εμπιστοσύνης, εξέλιξης και ουσιαστικής συμμετοχής»

Στη διοικητική δομή της Karavias ο Χρ. Προκοπίου

Καθήκοντα Chief Underwriting Officer αναλαμβάνει το έμπειρο στέλεχος

Παρακολουθήστε την ομιλία του Ηρ. Δασκαλόπουλου στο επετειακό συνέδριο του Επικουρικού Κεφαλαίου

Με θέμα «50 χρόνια Επικουρικό Κεφάλαιο – Μεταρρυθμίσεις, αποτελέσματα και προοπτική»