International Life: Διακρίσεις για την επιθεώρηση του κ. Κ. Πεφάνιου

Στο Διεθνές Συνέδριο του MDRT, που πραγματοποιήθηκε 13-17 Ιουνίου 2010 στο Vancouver του Καναδά, η Επιθεώρηση του κ. Κλ. Πεφάνιου έδωσε για άλλη μια φορά δυναμικά το παρόν μέσα από την συμμετοχή τεσσάρων διακεκριμένων ασφαλιστικών συμβούλων, των κ.κ. Κωνσταντίνου Φλόκα, Ηλία Αποστολόπουλου, Νίκου Κομπόγιωργα και Γιάννη Πετρουλάκη

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες, να συμμετέχουν σε διάφορα workshops και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες με τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους από όλο τον κόσμο.

Μετά την εμπειρία του από το συνέδριο, ο κ. Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε πως « η συμμετοχή σου στις εργασίες του MDRT είναι εμπειρία ζωής. 

Πρώτα απ’όλα σε βοηθάει να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, πιο ολοκληρωμένος». Ο Κων/νος Φλόκας ανέφερε πως « Φοβερό, Ν. Κομπόγιωργας, Ασφαλιστικός Σύμβουλοςκαταπληκτικό, μοναδικό. Οι ομιλίες συγκλονιστικές, σε βοηθούν να επαναπροσδιορίσεις τις θέσεις σου και να ανέβεις ακόμη ψηλότερα».

Εν συνεχεία ο κ. Νίκος Κομπόγιωργας δήλωσε ότι « είναι εκπληκτική εμπειρία. Συνειδητοποιείς πόσο σημαντική είναι η δουλειά μας και συνεχίζεις με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη» και ο κ. Γιάννης Πετρουλάκης ότι «το MDRT σε μαθαίνει να ζεις την κάθε μέρα ξεχωριστά και να την απολαμβάνεις. 

Σε μαθαίνει να τιμάς τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, να επενδύεις σε αυτές και να προσπαθείς πάντα να κάνεις το καλύτερο για τη ζωή σου».

Αποτελεί πλέον ζητούμενο και παράδοση για την Επιθεώρηση του κ. Κλέαρχου Πεφάνιου η συμμετοχή της τόσο στα διεθνή συνέδρια του MDRT σε επίπεδο ασφαλιστικών συμβούλων, όσο και στα Συνέδρια της GAMA International σε επίπεδο managers.

Κωνσταντίνος Φλόκας, Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Παράλληλα, στην Ετήσια Εκδήλωση Βράβευσης των Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010 στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου βραβεύτηκε ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος της Επιθεώρησης κ. Κωνσταντίνος Φλόκας στην κατηγορία M.D.R.T.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιθεώρηση ακολουθεί πιστά τα πλαίσια και τις προδιαγραφές ανάπτυξης εργασιών που ορίζουν τα διεθνή συνέδρια του M.D.R.T. και της GAMA International και διαγράφει μια σταθερά ανοδική πορεία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.