Η Εθνική Ασφαλιστική ταξιδεύει στο Βερολίνο

Το Βερολίνο, την πρωτεύουσα της Γερμανίας, πόλη με ιστορικό βάρος, διαχρονικά αξιοθέατα αλλά και έντονο παρόν, επισκέφθηκαν 47 επίλεκτα στελέχη των δικτύων πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, από τις 19 έως τις 22 Μαΐου.

Πρόκειται για τους επιτυχόντες στο διαγωνισμό του 2009 για τραπεζικά προϊόντα (στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια) από το εταιρικό δίκτυο (agency) καθώς και το πρακτορειακό.

Στο ταξίδι συμμετείχαν από την πλευρά της Εταιρίας, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Βασιλάτος και ο προϊστάμενος της υποδιεύθυνσης Τραπεζικών Προϊόντων κ. Νίκος Γυφτόπουλος.

Εθνική Ασφαλιστική - Ταξίδι στο ΒερολίνοΗ πύλη του Βρανδεμβούργου, το ιστορικό σημείο Ελέγχου «Τσάρλι», το Μουσείο της Περγάμου ήταν κάποια από τα πολλά αξιοθέατα που επισκέφθηκαν οι άνθρωποι της Εθνικής.  Η εκδρομή στο Πότσνταμ έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να θαυμάσουν την εκπληκτική φύση της Λίμνης Βανζέε αλλά και να επισκεφθούν τα εντυπωσιακά ανάκτορα των αυτοκρατόρων της Γερμανίας.

Το πρωί της 21ης Μαΐου έγινε η καθιερωμένη συνάντηση εργασίας στην οποία ο κ. Βασιλάτος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν σήμερα στη συγκεκριμένη αγορά των τραπεζικών προϊόντων, τόνισε, ωστόσο, τη δύναμη της Εθνικής Τράπεζας η οποία ήταν πάντοτε παρούσα.                     

Ο κ. Βασιλάτος επεσήμανε, επίσης,  ότι κάτω από τις σημερινές συνθήκες, είναι απαραίτητη η σωστή αξιολόγηση των πελατών από τους διαμεσολαβούντες.  Το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το gala dinner στο Opernpalais.