ΑΤΕ Ασφαλιστική: Ημερίδα Πωλήσεων του Δικτύου Ανεξάρτητου Συνεργατών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα  Πωλήσεων του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στις 24/6/2010 στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της ΑΤΕBank στο Καστρί. Στην συνάντηση συμμετείχαν πάνω από 140 συνεργάτες Πράκτορες και Μεσίτες Ασφαλίσεων της Αττικής.  

Οι συνεργάτες ενημερώθηκαν για:

• Τη Νέα Εμπορική Πολιτική 2010.
• Τους νέους τρόπους είσπραξης ασφαλίστρων.
• Τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες (ηλεκτρονικές αιτήσεις, δυνατότητας άμεσης εκτύπωσης συμβολαίου ασφάλισης κ.λπ.).
• Το νέο πρόγραμμα ασφάλισης «Προστασία Υγείας».
• Τα νέα δεδομένα που δημιουργεί το 2ο πλαίσιο φερεγγυότητας («Solvency II»).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κ. Ιορδάνης Χατζηιωσήφ επεσήμανε: «Βάση της Στρατηγικής μας είναι η παροχή συνεχούς υπεραξίας σε Συνεργάτες και Πελάτες ενώ η ενίσχυση της φερεγγυότητας και της αξιοπιστίας του ασφαλιστικού κλάδου με την έλευση του Solvency II, αποτελεί για εμάς ευκαιρία να βρεθούμε ακόμα πιο κοντά στους Συνεργάτες μας, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες αλλά και τις αρετές μας.

Η στρατηγική εκσυγχρονισμού που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη στην Εταιρία μας, έχει αφετηρία το αμοιβαίο όφελος με τους Συνεργάτες μας και προορισμό την παροχή προσιτών, αξιόπιστων και ολοκληρωμένων προγραμμάτων που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη.

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική σήμερα, ως μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας, με επαγγελματισμό, διαφάνεια και έμφαση στην ποιοτική ανάπτυξη των εργασιών της, εντατικοποιεί τις δράσεις της συμμετέχοντας ενεργά στην αναβάθμιση του θεσμού και της αξιοπιστίας ολόκληρου του ασφαλιστικού κλάδου».

Ο Διευθυντής Πωλήσεων του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών κ. Τάσος Παπαδόπουλος έδωσε έμφαση στην Ποιοτική Ανάπτυξη των Πωλήσεων με τη συνεχή βελτίωση της σύνθεσης παραγωγής και του Δείκτη Ζημιών ανά κλάδο ασφάλισης.  

Η  Νέα Εμπορική Πολιτική 2010 επιβραβεύει – ανταμείβει τους συνεργάτες με τα παραπάνω χαρακτηριστικά και δίνει ιδιαίτερα κίνητρα για τη δημιουργία ισχυρών Χαρτοφυλακίων Λοιπών Κλάδων Ζημιών. 

Η καθιέρωση νέου χρονικού ορίου απόδοσης των ασφαλίστρων (εντός διμήνου), είναι η σημαντική αλλαγή που πλέον εφαρμόζει η ΑΤΕ Ασφαλιστική.

Επισημαίνεται ότι, ο κύκλος των ημερίδων πωλήσεων του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών θα ολοκληρωθεί με τις συναντήσεις που θα διοργανωθούν τις προσεχείς μέρες σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα.