Ασφάλιση αστικής ευθύνης από τη Generali

Η Generali, με την ασφάλιση της αστικής ευθύνης, προσφέρει στον ιδιώτη και τον οικογενειάρχη ηρεμία και σιγουριά και τον απαλλάσσει από την αβεβαιότητα για τις οικονομικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει στον οικογενειακό του προγραμματισμό ένα απρόοπτο ατύχημα. 

Αποζημιώνοντας άμεσα για τις φθορές που προξένησε τόσο ο ίδιος όσο και μέλη της οικογένειάς του λόγω απροσεξίας. Η κάλυψη της αστικής ευθύνης προστατεύει τον ίδιο και τα προστατευόμενα μέλη από σωματικές βλάβες και απώλεια ζωής που θα προκαλέσουν σε τρίτους καθώς και τις υλικές ζημιές σε πράγματα ή ζώα ιδιοκτησίας τρίτων. 

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του προγράμματος είναι ότι η κάλυψη αφενός δεν έχει περιορισμό χώρου και αφετέρου το πολύ μικρό κόστος. 

Νομική προστασία

Η Generali καλύπτει και τις δικαστικές δαπάνες που θα κάνει ο ασφαλιζόμενος για τη δικαστική διεκδίκηση απαιτήσεών του κατά τρίτων ή τη δικαστική του άμυνα έναντι απαιτήσεων τρίτων που προκλήθηκαν λόγω επέλευσης ασφαλιζόμενου κινδύνου με ανώτατο όριο ευθύνης της εταιρίας το ποσόν των 3.000 ευρώ ανά ζημιά. Τ

ο ανώτατο όριο ευθύνης της Generali για αποζημίωση νομικών δαπανών δεν μπορεί να υπερβεί το ποσόν των 3.000 ευρώ ανά ασφαλιστικό έτος. 

Η κάλυψη των δαπανών αυτών γίνεται με την υποβολή στην Generali των νόμιμων παραστατικών και τιμολογίων.
Παράλληλα ο Όμιλος προσφέρει και νομική προστασία στους ασφαλιζόμενούς του σε συνεργασία με την DAS.