Aon: ο “καλύτερος διεθνής μεσίτης ασφαλίσεων”

Η Aon Corp., παγκόσμιος ηγέτης στη μεσιτεία ασφαλίσεων, αντασφαλίσεων και υπηρεσιών διαχείρισης κινδύνων, βραβεύτηκε ως “Καλύτερος παγκόσμιος μεσίτης ασφαλίσεων” από τους αναγνώστες του Euromoney magazine, στην ετήσια έρευνα ασφαλιστικής αγοράς που διεξήγαγε το περιοδικό.

Το “Insurance Survey” του Euromoney, το οποίο διεξήχθη φέτος για τρίτη χρονιά, με 400 συμμετέχοντες σε περισσότερες από 60 χώρες του κόσμου είναι η μόνη διεθνής έρευνα που καταγράφει την άποψη για την ασφαλιστική αγορά των κορυφαίων στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων και χρηματοοικονομικών οργανισμών παγκοσμίως.

Οι κατηγορίες στις οποίες διακρίθηκε η Aon είναι: 

«Καλύτερος Μεσίτης Ασφαλίσεων στις ΗΠΑ»
«Καλύτερος Μεσίτης Ασφαλίσεων στην Ασία»
«Καλύτερος Μεσίτης Ασφαλίσεων στη Μέση Ανατολή»
«Καλύτερος Μεσίτης Ασφαλίσεων στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη»
«Καλύτερος Μεσίτης Ασφαλίσεων στη Λατινική Αμερική».   

Ο Γιώργος Δαλιάνης, CEO της Aon Greece, δήλωσε σχετικά πως ”είναι τιμή για την Aon που για άλλη μία φορά βραβεύεται από τους αναγνώστες του Euromoney ως ο καλύτερος μεσίτης ασφαλίσεων παγκοσμίως» και συνεχίζει: «H κατάσταση της οικονομίας σήμερα είναι εξαιρετικά δυσμενής και οι επιχειρήσεις, οι οποίες είναι περισσότερο από ποτέ ευάλωτες σε κινδύνους, αναζητούν έναν αξιόπιστο σύμβουλο για την πρόληψη και αντιμετώπισή τους. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, τα στελέχη της Aon είναι σε θέση να προσφέρουν καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις που έχουν εφαρμοστεί με επιτυχία στις αγορές. Πιστεύω ότι η αναγνώριση αυτή επιβραβεύει τις προσπάθειες των ανθρώπων μας και ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη στον ευαίσθητο τομέα της αποτελεσματικής εξυπηρέτησης του πελάτη”.