Η Interamerican κοντά στο ΚΕ.Θ.Ε.Α. για τη “Γιορτή της Ζωής”

Σταθερά χορηγός τα τελευταία χρόνια του φεστιβάλ που οργανώνουν τα θεραπευτικά προγράμματα “Νόστος” και “Εξάντας” του ΚΕ.Θ.Ε.Α., η Interamerican βρίσκεται και φέτος κοντά στους ανθρώπους των προγραμμάτων για τις εκδηλώσεις στις 26 και 27 Ιουνίου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.

Με κεντρικό μήνυμα “Η Ζωή σε καλεί στη γιορτή της”, ο “Νόστος” και ο “Εξάντας” οργανώνουν το Σάββατο 26 Ιουνίου στην πλατεία Κοραή του Πειραιά γιορτή με ποδηλατοδρομία, διαδραστική ζωγραφική και graffiti, δεξιοτεχνία BMX και μουσική συναυλία, ενώ την Κυριακή 27 Ιουνίου στο γήπεδο “βοτσαλάκια” θα διεξαχθεί τουρνουά ποδοσφαίρου με συμμετοχή μελών θεραπευτικών προγραμμάτων, ΜΚΟ κ.ά. ομάδων.

Η Interamerican θα είναι εκεί, όχι μόνο ως χορηγός των εκδηλώσεων, αλλά και με παρουσία ασθενοφόρου και προσωπικού άμεσης βοήθειας – αχρείαστο ας είναι, στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας “Πράξεις Ζωής” της εταιρείας.

Εν τω μεταξύ, η ποδοσφαιρική ομάδα της Interamerican αντιμετώπισε την ομάδα της εναλλακτικής κοινότητας “Παρέμβαση” του ΚΕ.Θ.Ε.Α. στη Ραφήνα στις 18 Ιουνίου, ενώ είχε προηγηθεί αγώνας και με την ομάδα του “Νόστου” στην Καστέλα στις 30 Απριλίου, πρωτοβουλίες ενδεικτικές της ουσιαστικής σχέσης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των ανθρώπων της εταιρείας και των μελών των θεραπευτικών προγραμμάτων. 

Η Interamerican, παράλληλα, τροφοδοτεί τις θεραπευτικές κοινότητες με υπολογιστές για κάλυψη λειτουργικών αναγκών, ασφαλίζει δωρεάν την κινητή μονάδα του Κέντρου και στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο το έργο των προγραμμάτων του ΚΕ.Θ.Ε.Α..