Συγκέντρωση του “Σωματείου Ασφαλισμένων Ομίλου Ασπίς”

Την έντονη αντίθεση του στο νόμο που πρόκειται να ψηφιστεί και αφορά στους ασφαλισμένους στην Ασπίδα δηλώνει το “Σωματείο Ασφαλισμένων Ομίλου Ασπίς”, που θα πραγματοποιήσει νέα συγκέντρωση σήμερα στις 12.00 έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Η ανακοίνωση του Σωματείου είναι η ακόλουθη:

“Το σωματείο οργανώνει νέα δυναμική συγκέντρωση έξω απο το υπουργείο οικονομικών στο Σύνταγμα, καθώς ο νόμος οδηγείται προς ψήφιση και τα νέα είναι δυσάρεστα.
 
Όλοι παρόντες την ερχόμενη Πέμπτη, 24 Ιουνίου στις 12.00 το μεσημέρι, καθώς ληστεύονται οι περιουσίες μας με υπευθυνότητα του κράτους. έχουν περάσει 9 μήνες και συνεχίζουν να μας δουλεύουν πως το ανέχεστε?
 
Ο νομος που ετοιμάζουν δεν μας καλύπτει ούτε στο ελάχιστο, ο λαμόγιος και οι συνεργάτες σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, η δικαιοσύνη πάει διακοπές, οι ασφαλιστικές με τους ασφαλιστές το χαβά τους, οι εργαζόμενοι να πάρουν και τα τελευταία κόκκαλα και οι δικηγόροι τελευταίοι και καλύτεροι να ολοκληρώσουν την τραγωδία σε βάρος των ασφαλισμένων.
 
Αντιδράστε, υπάρχει χρόνος και δυνατότητα να αλλάξουμε τις μοίρες μας. Τίποτα δεν έχει χαθεί. Ελάτε στη μεγάλη συγκέντρωση να δείξουμε τη δύναμη μας.
 
Μάχες που σίγουρα χάθηκαν είναι αυτές που δε δόθηκαν ποτε!!!”