Αύξηση του κύκλου εργασιών πέτυχε η Executive Insurance Brokers

Στο εξαιρετικά αβέβαιο και δυσμενές οικονομικό περιβάλλον η Executive Insurance Brokers ολοκλήρωσε το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους σημειώνοντας σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών. 

Ο κύκλος εργασιών της Εταιρείας κατά το πρώτο τρίμηνο του 2010 παρουσίασε αύξηση της τάξης του 41% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2009.

Στην μεγάλη αύξηση  των retail εργασιών  ιδιαίτερα συνέβαλαν οι πρωτοποριακές υπηρεσίες της Εxecutive Insurance Brokers, όπως το EXECUTIVE webBROKER, η  ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω της οποίας ο κάθε συνεργάτης της Executive Insurance Brokers μπορεί να έχει στη διάθεση του ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό γραφείο 24 ώρες το 24ωρο και να εξυπηρετεί ολοκληρωμένα, ποιοτικά και άμεσα τον πελάτη του, καθώς επίσης και οι νέες υπηρεσίες  ζημιών EXECUTIVE Help μέσω των οποίων η ζημία και διαδικασία αποζημίωσης του πελάτη γίνεται γρήγορα, ποιοτικά και πάντα προς το συμφέρον του ασφαλισμένου.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι οι συνολικές απαιτήσεις της εταιρείας,  οι οποίες την 31.03.2010 ανήλθαν σε € 6.275 χιλ. παρουσίασαν μείωση κατά 13% σε σχέση με τις € 7.176 χιλ. της 31.03.2009 ως αποτέλεσμα της αναδιάρθρωσης των εισπρακτικών διαδικασιών που σχεδίασε και εφάρμοσε η Εταιρεία στα πλαίσια της οικονομικής πολιτικής και των στόχων που είχαν τεθεί από την Διοίκηση του Ομίλου για την μείωση των συνολικών απαιτήσεων προς τις εταιρίες του Ομίλου.

Η Διοίκηση της Executive Insurance Brokers εκφράζει αισιοδοξία σχετικά με την επίτευξη όλων των οικονομικών δεικτών και την παραγωγή ασφαλίστρων όπως ήδη έχει διατυπωθεί για το 2010, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει το οικονομικό περιβάλλον.