“Πορτοκαλί Μισθός” από την ING

Η νέα ολοκληρωμένη πρόταση της ING ως απάντηση στις προκλήσεις του σημερινού περιβάλλοντος ονομάζεται “Πορτοκαλί Μισθός”. Πρόκειται για μία νέα φιλοσοφία που αναπτύχθηκε βάσει έρευνας αγοράς, η οποία διεξήχθη με στόχο την καταγραφή και τον προσδιορισμό των αναγκών των Ελλήνων πολιτών και αφορά στη μελλοντική ατομική και οικογενειακή εξασφάλιση.

Ο “Πορτοκαλί Μισθός” αντιπροσωπεύει ένα ευέλικτο σύστημα, ιδανικό για τις ιδιαίτερες και απαιτητικές οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε, καθώς προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του κάθε ενδιαφερόμενου και καλύπτει τις οικονομικές του ανάγκες. Με τον “Πορτοκαλί Μισθό”, δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να έχει τον απόλυτο έλεγχο της διαχείρισης της οικονομικών του, αφού δεν επηρεάζεται από παράγοντες του εξωτερικού περιβάλλοντος που δεν είναι ελεγχόμενοι. Απευθύνεται σε όσους προτιμούν τη σταθερότητα έχοντας πολλαπλές επιλογές, που υπογράφονται από την παγκόσμια τεχνογνωσία της ING.

“Ο Πορτοκαλί Μισθός είναι η νέα φιλοσοφία, η οποία στόχο έχει να επανατοποθετήσει την έννοια της ασφάλισης σε θέματα προστασίας και αποταμίευσης, δίνοντας μια νέα διάσταση στην αντίληψη αυτών των προϊόντων στην αγορά. Απευθυνόμαστε στο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που θέλει να έχει τον έλεγχο του χρηματοοικονομικού του μέλλοντος”  δήλωσε σχετικά ο κ. Μάνος Χειράκης, Γενικός Διευθυντής Marketing της ING Ελλάδος.

Η πρόταση του “Πορτοκαλί Μισθού” βασίζεται στο σωστό σχεδιασμό, ο οποίος προκύπτει μέσα από την επαγγελματική συμβουλή των Ασφαλιστικών Συμβούλων της ING και βασίζεται στις προσωπικές ανάγκες και τους στόχους του κάθε πελάτη.

“Τη νέα αυτή φιλοσοφία έχει αγκαλιάσει απόλυτα το δίκτυο των 1.300 Ασφαλιστικών Συμβούλων της ING, οι οποίοι με την άρτια τεχνογνωσία, την πολυετή εμπειρία και το σεβασμό στον πελάτη παρέχουν επαγγελματική συμβουλή για τη διαχείριση του οικογενειακού ή και προσωπικού του οικονομικού μέλλοντος”, δήλωσε η κα Σοφία Ρατσιάτου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων της ING Ελλάδος.