Μαζί για τα παιδιά η Groupama και τα Παιδικά Χωριά SOS

Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, το Σωματείο που αγκαλιάζει με αγάπη τα παιδιά που στερούνται τη φροντίδα των φυσικών τους γονέων και η Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική, που στέκεται ενεργά δίπλα τους από το 2008, προσκαλούν τους φίλους τους να ζήσουν από κοντά μια συναρπαστική εμπειρία με αερόστατο και να ενισχύσουν το σημαντικό έργο των Παιδικών Χωριών SOS. 

Ξεκινώντας στις 19 Ιουνίου από την Αθήνα, το αερόστατο θα περάσει επίσης από τη Θεσσαλονίκη και το Βόλο, μεταφέροντας το μήνυμα “Μαζί Απογειώνουμε το Μέλλον των Παιδιών“.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Groupama Φοίνιξ, προσηλωμένη στις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητάς της και φυσική προέκταση της δράσης της, υποστηρίζει ενέργειες ενημέρωσης και συγκέντρωσης πόρων για τη δράση των Παιδικών Χωριών SOS. Φέτος, όπως και πέρυσι, η εταιρεία συνεισφέρει, μεταξύ άλλων, ένα εντυπωσιακό και πραγματικών διαστάσεων αερόστατο, που επισκέπτεται διαφορετικές κάθε φορά πόλεις της Ελλάδας.

Τα Παιδικά Χωριά SOS με το αερόστατο θα παραμείνουν στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα, στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας (δίπλα στο κολυμβητήριο), το Σάββατο 19 Ιουνίου (7- 9 μ.μ.) και την Κυριακή 20 Ιουνίου (10-12 π.μ. & 7- 9 μ.μ.).

Με ένα μικρό αντίτιμο προς όφελος των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στο αερόστατο και να «απογειωθούν» μέχρι το σημείο από όπου θα μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά της πόλης τους με ασφάλεια, καθώς το αερόστατο θα ανυψώνεται ελεγχόμενα.

Παράλληλα τις ίδιες ημέρες, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το περίπτερο των Παιδικών Χωριών SOS, στη συμβολή της Οδού Γρ. Λαμπράκη με τη Λεωφ. Ι. Μεταξά στη Γλυφάδα, προκειμένου να ενημερωθούν από συνεργάτες του Σωματείου για το έργο του, καθώς και να προμηθευτούν ενημερωτικό υλικό. Μάλιστα, το Σάββατο το πρωί, έχουν προγραμματιστεί στο περίπτερο διασκεδαστικές δραστηριότητες δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να περάσουν ευχάριστες στιγμές.

Κάθε συμμετοχή θα αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για τα Παιδικά Χωριά SOS και ουσιαστική προσφορά στα παιδιά που στερούνται τη φροντίδα των φυσικών τους γονέων.

Δελτία εισόδου για το αερόστατο θα δίνονται στο χώρο του αθλητικού κέντρου Γλυφάδας, 30 λεπτά πριν την έναρξη. Λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων που μπορούν να «πετάξουν» στα προγραμματισμένα δίωρα (ενδεικτικά περίπου 65 άτομα), θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Σημειώνεται ότι οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Στην Αθήνα, η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Γλυφάδας, που διάθεσε χώρο για τη λειτουργία ενημερωτικού περιπτέρου από τα Παιδικά Χωριά SOS, καθώς και την υποστήριξη της Επιτροπής Διοίκησης Ε.Α.Κ. Γλυφάδας, που παραχώρησε το Αθλητικό Κέντρο όπου και θα στηθεί το αερόστατο.

Την πρόσκληση για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε εδώ
Το πρόγραμμα για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε εδώ