Ο πολιτισμός συναντά την Cromar στην επισφράγιση της δεκαετούς πορείας της

Σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στις 2 Ιουνίου, η Cromar γιόρτασε την επιτυχημένη  δεκαετή πορεία της στον ασφαλιστικό χώρο.

Mία εκδήλωση, που είχε σκοπό να κοινωνήσει το μήνυμα του ήθους και της ποιότητας, που το προφίλ της CROMAR μεταφέρει στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο, αλλά και να τιμήσει τα ηγετικά συνδικάτα των Lloyd’s (Kiln, Beazley, QBE) που συνεργάζεται, τους πελάτες, τους συνεργάτες διαμεσολαβούντες, τις συναδέλφους ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς επίσης και τους συνεργαζόμενους πραγματογνώμονες, και νομικούς συμβούλους.  

Σε αυτό τον υπέροχο χώρο Πολιτισμού στα ριζά του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης, οι παρευρισκόμενοι βίωσαν μία σπάνια εκδήλωση ουσίας, τη μαγευτική θέα στην πιο ιδανική ώρα με τα χρώματα της δύσης αλλά και κόσμο που πλαισίωνε χαλαρός και ικανοποιημένος, χωρίς ανταγωνιστικές διαθέσεις. Συγκινητικές ήταν οι αναφορές: 
John Croker και Michael Hardingham
- του Βρετανού Πρέσβη Dr. David Landsman Οbe
- του κ. Nick Davenport, Διακεκριμένου Συμβούλου της Αγγλικής ασφαλιστικής αγοράς
και από την Cromar,
- του κ. John Croker, Διαχειριστή
- της κας Ουρανίας Νικολετοπούλου, Γενικής Διευθύντριας
- της κας Κλαίρης Πετούνη, Τεχνικής Διευθύντριας που απένειμε και τα συμβολικά δώρα αναγνώρισης σε εκλεκτούς συνεργάτες της εταιρείας, όπως η EFG Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε., η ΣΧΗΜΑ Α.Ε., η THESIS Aσφαλιστικές Υπηρεσίες και η ΙΑΣΩΝ από την Θεσσαλονίκη.

Η ζωντανή μουσική πανδαισία που ακολούθησε, απογείωσε τη διάθεση όλων των παρευρισκομένων.

Εκτός από τους ομιλητές επισήμους καλεσμένους, συγκαταλέγονται και οι:
• O Lloyd’s Broker, κ.  Michael Hardingham

• Από το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ KILN οι Underwriters
- κ.Robin Hargreaves
- κ. Phil McKeown
- κ. Philip Cahill
- κ. Paul Culham

• Από το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ BEAZLEY οι Underwriters
- κ. Julian Brown
- κα Ciara Rooney
– κα Μαριάννα Παπαδάκη Νόμιμη εκπρόσωπος των Lloyd’s στην Ελλάδα. Τέλος παρευρέθησαν προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου και διευθυντικά στελέχη του ασφαλιστικού χώρου.