Η Aon Corp “δωρίζει” ζωή στους νέους

Η Aon Corp., παγκόσμιος ηγέτης στη μεσιτεία ασφαλίσεων, αντασφαλίσεων και υπηρεσιών διαχείρισης κινδύνων, γιόρτασε την 1η Ιουνίου την έναρξη της τετραετούς χορηγίας στη φανέλα της Manchester United με μία παγκόσμια εκστρατεία δωρεών σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για νέους. 

Η τελετή έναρξης της χορηγίας ξεκίνησε στο στάδιο Old Trafford, της Manchester United, το πρωί της 1ης Ιουνίου παρουσία στελεχών της Aon, της Manchester United και θρύλων της ομάδας όπως ο Sir Bobby Charlton και ο Bryan Robson. 

“Αναλογιζόμενοι τις κοινές μας αξίες όπως αυτή της ηγεσίας, ομαδικής δουλειάς και πάθους για τελειότητα, είναι δύσκολο να φανταστούμε κάποια καλύτερη συνεργασία από αυτή με τη Manchester United,” δήλωσε ο Greg Case, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Aon Corporation. 

Και συνέχισε: “Μέσω των παγκόσμιων φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών, στις οποίες συμμετέχουν 36.000 συνάδελφοι της Aon, θα δουλέψουμε με τους ανθρώπους της Manchester United προκειμένου να προάγουμε τις αξίες αυτές και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για τη νέα γενιά, να βελτιώσουμε τις κοινωνικές συνθήκες στις οποίες ζει  και να τη βοηθήσουμε να αναπτυχθεί.”

Ο David Gill, Διευθύνων Σύμβουλος της Manchester United, δήλωσε, “Η φιλανθρωπική εκστρατεία της Aon αποτελεί απόδειξη ότι είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη μίας συνεργασίας με την Manchester United πέρα από τα όρια μίας απλής εμπορικής συμφωνίας”. 

Η συνεργασία με την Manchester United ξεκίνησε με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 150 υπαλλήλων του γραφείου της Aon στο Μάντσεστερ και των οικογενειών τους σε «Διαγωνισμό Πέναλτι» (Penalty Kick Challenge) στο γήπεδο του Old Trafford με σκοπό την υποστήριξη του «Christie Charity», ενός από τα μεγαλύτερα θεραπευτήρια ενάντια στον καρκίνο της Αγγλίας, με έδρα το Μάντσεστερ, στο οποίο νοσηλεύονται τουλάχιστον 40.000 ασθενείς το χρόνο. 

Ως αποτέλεσμα του διαγωνισμού αυτού δωρίστηκαν 3.500 λίρες στο «Survivorship Programme», ένα καινοτόμο πρόγραμμα το οποίο βοηθάει τους νέους καρκινοπαθείς να σπουδάσουν, να αποκτήσουν δεξιότητες και να βρουν εργασία ύστερα από τη θεραπεία τους. Συνολικά στο «Christie Charity» προσφέρθηκαν 25.000 λίρες.

Η Caroline Shaw, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Christie, δήλωσε, “Το να υποφέρει κάποιος στην ηλικία μου από καρκίνο είναι μία τραυματική εμπειρία, μα για ένα νέο άτομο το οποίο έχει μία ολόκληρη ζωή μπροστά του είναι πολύ πιο δύσκολο. Η γενναιόδωρη υποστήριξη της Aon θα βοηθήσει τους νέους καρκινοπαθείς να ζήσουν φυσιολογικά και ευχάριστα, όπως το αξίζουν, μετά από την άσχημη εμπειρία του καρκίνου.”

Στις προγραμματισμένες φιλανθρωπικές ενέργειες της Aon συμπεριλαμβάνεται και η “Aon United Day”. Την ημέρα αυτή, 15η Ιουλίου, οι εργαζόμενοι της Aon σε περισσότερες από 120 χώρες θα χρηματοδοτήσουν και θα προσφέρουν εθελοντική βοήθεια σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, σχολεία, νοσοκομεία παίδων, ορφανοτροφεία καθώς και παγκόσμιους φιλανθρωπικούς οργανισμούς όπως τα Special Olympics και η UNICEF.

Ο Γιώργος Δαλιάνης, CEO της Aon Greece δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Manchester United, η οποία θα σηματοδοτήσει μία νέα εποχή για την Aon. Σε τοπικό επίπεδο γιορτάσαμε την έναρξη αυτής της συνεργασίας υποστηρίζοντας τα Παιδικά Χωριά S.O.S., προάγοντας έτσι τα κύρια μηνύματα της χορηγίας στη Manchester United: συνεργασία και κοινωνική ευθύνη».

Ο Τζέραλντ Τέρνερ, Πρόεδρος της Aon Greece δήλωσε: «Οι έννοιες της νίκης, του πάθους, της ομαδικής εργασίας και της καινοτομίας είναι αξίες που μοιράζονται η Aon και η Manchester United, συνεπώς είμαι βέβαιος πως η τετραετής συνεργασία μας η οποία ξεκίνησε σήμερα θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη».