Arag Παγκόσμιο Κύπελλο 2010

Από 15-21 Μαΐου 2010 διεξήχθη, στο πολύ όμορφο, Rochusclub του Ντίσελντορφ της Γερμανίας το ετήσιο Arag World Team Cup,  του οποίου κύριος χορηγός ήταν η Arag.

Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Arag Dr. Paul-Otto Fassbender.

Το τουρνουά παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον και το παρακολούθησε χιλιάδες  κόσμος. Πήραν μέρος πολλά γνωστά ονόματα της διεθνούς κατάταξης τένις, όπως ο Αργεντίνος – J. Monaco 27ος,  ο Αμερικανός – B. Bryan 3ος, ο Σέρβος – N. Zimonjic – 1ος (διπλό),  οι Τσέχοι – L. Doulhy 3ος ) (διπλό) και ο T. Berdych 16ος , ο Ισπανός – N. Almagro 35ος, ο Γερμανός – P. Kohlschreiber 29ος, ο Αυστραλός – L. Hewitt 31ος και πολλοί άλλοι τενίστες παγκόσμιας εμβέλειας. Ο Αυστραλός τενίστας L. Hewitt, ηταν αυτος που ελαβε φέτος τον τιμητικό τίτλο του “fair play” από τον πρόεδρο του ομίλου Arag Dr. Paul-Otto Fassbender.

Τον συναρπαστικό τελικό μεταξύ της Αμερικής και Αργεντινής παρακολούθησαν πάνω από 8000 θεατές. Νικήτρια αναδείχτηκε η Αργεντινή με 2 -1 σετ. 

Η Arag είναι ο υπό αριθμό. 1 ασφαλιστής των αθλητικών αγωνισμάτων στην Ευρώπη με 21 εκατομμύρια ασφαλισμένους αθλητές, μέσω Αθλητικών Ενώσεων.

Τους αγώνες παρακολούθησαν οι Έλληνες ασφαλιστές Νικόλαος Παυλόπουλος της International,  Αντώνιος Παπαδόπουλος της Chartis Greece, Ιωάννης Αγαπίου της Interasco και Δημήτριος Τσεκούρας, Δημήτριος Τσάκωνας και Νικόλαος Αποστολόπουλος της Arag Hellas.