Εκστρατεία της ING Ελλάδος «Ζήσε Υπεύθυνα!»

Με το σύνθημα «Ζήσε Υπεύθυνα!» ξεκίνησε την Παρασκευή 4 Ιουνίου η εκστρατεία Εταιρικής Υπευθυνότητας της ING Ελλάδος. 
Η ING Ελλάδος θέτει σε εφαρμογή το πολυσχιδές και ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας, ως συνέχεια της παγκόσμιας δράσης στον τομέα του ING Group και με απόλυτη συνέπεια στις παγκόσμιες δεσμεύσεις για αποτελέσματα. 

Στρατηγικό στόχο της πρωτοβουλίας αυτής αποτελεί η ενίσχυση της συμμετοχής των ίδιων των ανθρώπων της εταιρίας στις δράσεις που αναλαμβάνονται στον τομέα σε εταιρικό επίπεδο.

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Περιβάλλοντος και μέσω αυτής της εκστρατείας, η ING Ελλάδος επιδιώκει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους ίδιους τους εργαζομένους της στους χρυσούς κανόνες περιβαλλοντικής ευθύνης: επαναχρησιμοποίηση – ανακύκλωση – εξοικονόμηση ενέργειας, και να τους κινητοποιήσει να τους υιοθετήσουν στην εργασιακή καθημερινότητά τους. 

«Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας “Ζήσε Υπεύθυνα!“ επιδιώκουμε να δράσουμε συλλογικά στη δημιουργία ενός υπεύθυνου περιβαλλοντικού αποτυπώματος της ING Ελλάδος. Στοχεύουμε με προσήλωση και συμμετοχική προσπάθεια, οι πρακτικές αυτές να εξελιχθούν σε καθημερινή συνήθεια και συνείδηση. Με τον τρόπο αυτό θα μεταφέρουμε το καλό παράδειγμα υπεύθυνης συμπεριφοράς και σε όλα τα ενδιαφερόμενα κοινά.» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Marketing, κ. Μάνος Χειράκης.