Η Bsa έγινε μεσιτική εταιρεία της International Life

Μεσιτική εταιρεία έγινε η Bsa, μέλος του ομίλου εταιρειών International Life, η οποία λειτουργούσε έως σήμερα ως πρακτορειακή εταιρεία υπό την επωνυμία “Ασφαλιστικοί Πράκτορες ΜΠΙ Α.Ε.”. Η Bsa λειτουργεί από το 1938 και με την πάροδο του χρόνου έχει καλύψει όλους τους τομείς ασφαλειών στην Ελλάδα. Στον Όμιλο International Life εντάχθηκε το 2004.

Η καινούρια επωνυμία της εταιρείας είναι “Μεσίτες Ασφαλίσεων ΜΠΙ Α.Ε.”. Η νέα αυτή ιδιότητα σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο εργασιών με τον οποίο η Bsa εισάγεται στο ιδιαίτερο επάγγελμα του μεσίτη ασφαλίσεων. 

Η μεσιτεία επιτρέπει στην Bsa να κάνει συνεργασίες στην διεθνή ασφαλιστική αγορά, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες των πελατών της. Με μια πιο συγκροτημένη δομή και καλύτερες διαδικασίες οργάνωσης, η Bsa εξασφαλίζει άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης, παρέχοντας ολοκληρωμένη ενημέρωση και αντικειμενικές συμβουλές σε πελάτες και συνεργάτες σε θέματα ασφαλιστικού περιεχομένου, risk management και market evaluation.

Η Bsa αποτελείται από καταξιωμένα στελέχη της αγοράς που με επαγγελματισμό, ήθος, φιλικότητα και αξιοπιστία υποστηρίζουν τα συμφέροντα των πελατών τους, προσφέροντάς τους ανταγωνιστικές υπηρεσίες.