“Lady Care” από την Alico

Αντιμετωπίζοντας με ιδιαίτερη ευαισθησία ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας που εμφανίζεται με ολοένα και μεγαλύτερη συχνότητα τα τελευταία χρόνια στον γυναικείο πληθυσμό, αυτό του γυναικολογικού καρκίνου, η Αlico δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα με την ονομασία “Alico Lady Care”. 

Το πρόγραμμα έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό και να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό, τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση της εν λόγω ασθένειας.
 
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα συνδυασμένων παροχών, τόσο για την πρόληψη και τη φροντίδα της υγείας, όσο και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση σε περίπτωση γυναικολογικού καρκίνου, με το οποίο κάθε γυναίκα μπορεί να έχει στη διάθεσή της σημαντική οικονομική υποστήριξη, που θα την διευκολύνει να κινηθεί άμεσα και να προσβλέπει στη ζωή με αισιοδοξία.
 
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο το να τονίσει τη σημασία της πρόληψης, το “Alico Lady Care” καλύπτει τις διαγνωστικές εξετάσεις για τεστ Παπ και μαστογραφία κάθε χρόνο (χωρίς επιπλέον κόστος) στα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα.
 
Επίσης, σε περίπτωση διάγνωσης της ασθένειας, προσφέρει σημαντικό εφάπαξ κεφάλαιο, επιπλέον μηνιαίο επίδομα στήριξης, ημερήσιο επίδομα νοσηλείας, χειρουργικό επίδομα και επίδομα για αισθητική χειρουργική αποκατάσταση.