back to top
23.5 C
Athens
Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2026

Μεγάλη εκδήλωση στη Ρόδο: ΕΕΑ, ΕΑΕΕ συζητούν με τους ξενοδόχους του νησιού

Σε μια σημαντική εκδήλωση ενημέρωσης του επιχειρηματικού κοινού της Ρόδου με θέμα την σημασία της ασφάλισης των επιχειρήσεων πρωτοστατεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας. Η εκδήλωση αποτελεί την εκκίνηση μιας σειράς παρόμοιων διοργανώσεων που θα ακολουθήσουν και εντάσσονται στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει συμφωνηθεί μεταξύ του ΕΕΑ και της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Η εκδήλωση της Ρόδου, στην οποία θα μιλήσουν και ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου,  και ο γενικός γραμματέας κ. Δ Γαβαλάκης εστιάζει στο ξενοδοχειακό κοινό και έχει συνδιοργανωθεί από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

- Advertisement -

Στόχος της πρωτοβουλίας που έρχεται ως συνέχεια των σχετικών δράσεων του ΕΕΑ είναι η πληροφόρηση του επιχειρηματικού κόσμου για την προστασία που παρέχει η ιδιωτική ασφάλιση στις επιχειρήσεις και το ανθρώπινο δυναμικό τους. Ταυτόχρονα αναδεικνύεται και η αξία της «συμβουλής» και του ρόλου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, στην αίθουσα «Γ.Β. Καραγιάννης» του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7.00 μ.μ.

- Advertisement -

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από εξειδικευμένους ομιλητές, για σημαντικά θέματα που αφορούν την ασφάλιση και την προστασία των επιχειρήσεων και συγκεκριμένα για : την αστική και επαγγελματική ευθύνη, την ασφάλιση της περιουσίας της επιχείρησης, τις ομαδικές ασφαλίσεις εργαζομένων και τις ασφαλίσεις πιστώσεων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος σε δόσεις για τα “αποπαίδια” της Αττικής»

Τη διαφορετική αντιμετώπιση των επιχειρήσεων Περιφέρειας και Αττικής από την Κυβέρνηση στηλιτεύει ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Το Επιμελητήριο μετά την έναρξη της επιχείρησης

Όταν ξεκινούν οι υποχρεώσεις, οι αυξημένες δαπάνες, οι αλλαγές στη νομοθεσία, οι ψηφιακές απαιτήσεις και η καθημερινή πίεση δοκιμάζεται στην πράξη ο θεσμός

Η ΕΑΕΕ υπενθυμίζει: Η αντιπυρική περίοδος συνεχίζεται – Προστατεύουμε το περιβάλλον, μένουμε ασφαλείς

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αντιπυρική περίοδος, με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος να επαναφέρει στο προσκήνιο την ανάγκη για αυξημένη προσοχή

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ηγεσία του Ομίλου GrECo στην εκδήλωση της Αθήνας για την παρουσίαση της GrECo Hellas

Η παρουσία τους υπογραμμίζει τη στρατηγική σημασία της Ελλάδας και της Κύπρου στα περιφερειακά σχέδια ανάπτυξης

Το Insurance World στο MDRT Day 2026 – Διάλογος με τους leaders της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Με ενεργό παρουσία στο MDRT Day by MCC Hellas 2026, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Aldemar Olympian Village στην Αρχαία Ολυμπία, συμμετείχε το Insurance World

Syndea: Στη Βουδαπέστη για το 29ο Συνέδριο «Μαζί, χτίζουμε γέφυρες συνεργασίας και εξέλιξης»

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το ξενοδοχείο Marriott της Βουδαπέστης μπροστά στον μαγικό Δούναβη, υποδέχθηκε το 29ο Ετήσιο Συνέδριο της Syndea

INTERLIFE: Θετικό Πρόσημο στα Οικονομικά Μεγέθη του Α’ Εξαμήνου 2026

Κερδοφορία, αύξηση Παραγωγής Ασφαλίστρων, Ενεργητικού, Επενδύσεων και Αποθεμάτων καθώς και υψηλοί Δείκτες Φερεγγυότητας χαρακτηρίζουν τα Αποτελέσματα του Α’ Εξαμήνου 2026 της INTERLIFE.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

Κατά την περίοδο 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, θα καταβληθούν 1.208.786.298,6 ευρώ σε 1.745.73 δικαιούχους

O μέγας κίνδυνος από την Τεχνητή Νοημοσύνη και τους Πράκτορες AI

Νομοτελειακά θα φτάναμε σε αυτό το σημείο καμπής με την Τεχνητή Νοημοσύνης και τους Πράκτορες ΑΙ

Τι λέει ο Νόμος 5327/2026 για την ενίσχυση της επαγγελματικής ασφάλισης

Περισσότερες δυνατότητες για εργαζόμενους και επιχειρήσεις, διεύρυνση των επιλογών συμπληρωματικής συνταξιοδοτικής αποταμίευσης και άλλες διατάξεις.

Έρευνα EY: Οι CFOs καλούνται να υιοθετήσουν το AI

Οι CFOs βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο της δημιουργίας αξίας σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο και αβέβαιο περιβάλλον.

Η HDI Global Belgium διευρύνει τις υπηρεσίες της στον τομέα της αεροπορίας με τη δημιουργία νέας ομάδας Aviation

Η HDI Global (HDI) Belgium ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας μιας εξειδικευμένης ομάδας underwriting Αεροπορικών Κινδύνων (Aviation)