Έγκαιρη και αποτελεσματική ανταπόκριση της Alico στις αποζημιώσεις το 2009

Υπερβαίνουν τις 168.500 οι περιπτώσεις στις οποίες οι ασφαλισμένοι της Alico είχαν την έγκαιρη υποστήριξη της εταιρείας κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς για την αντιμετώπιση των ασφαλιστικών τους αναγκών.

Πιο συγκεκριμένα, το συνολικό ποσό που κατέβαλε η Alico στη διάρκεια του 2009 προς τους ασφαλισμένους της με ατομικά και ομαδικά ασφαλιστήρια Ζωής, Συντάξεων και Υγείας υπερβαίνει τα 193 εκατομμύρια ευρώ.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το πιο πάνω ποσό, η εταιρεία κατά το 2009 κατέβαλε στους ασφαλισμένους της περισσότερα από 13,5 εκατομμύρια ευρώ με τη μορφή μηνιαίας σύνταξης, ενώ άλλοι 6.818 ασφαλισμένοι της Alico των οποίων τα συμβόλαια μετά από πολλά χρόνια με την εταιρεία έφθασαν στη λήξη τους, έλαβαν συνολικά το ποσό των 71 εκατομμυρίων Ευρώ με την μορφή εφάπαξ.

Σε δήλωσή του ο κ. Δ. Μαζαράκης, Chief Sales & Marketing Officer, τονίζει μεταξύ άλλων τα εξής: «Εδώ και 46 χρόνια εκπληρώνουμε στο ακέραιο τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους ασφαλισμένους μας. Το 2009 πετύχαμε στη βασική μας αποστολή και σταθήκαμε δίπλα στους ασφαλισμένους μας σε περισσότερες από 168.000 περιπτώσεις, παρέχοντάς τους οικονομική στήριξη σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής τους.

Με την ίδια συνέπεια και ευθύνη θα συνεχίσουμε και στα χρόνια που έρχονται προσφέροντας σιγουριά και ηρεμία σε όλους όσους έχουν εμπιστευθεί την ασφάλεια της ζωής τους στην Alico».