CEO & CSR Money Conference 2010

Το CEO & CSR Money Conference 2010 – CSR 2.0: Η εποχή της Εταιρικής Αειφορίας & Υπευθυνότητας  που για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργανώνουν τα Money Conferences σε συνεργασία με τη EuroCharity, έχει φέτος και επιμορφωτικό χαρακτήρα.

Απευθύνεται σε όλα τα στελέχη των τμημάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επικοινωνίας, μάρκετινγκ, δημοσίων σχέσεων και διαχείρισης ανθρώπινων πόρων αλλά και στα ανώτερα διευθυντικά στελέχη.

Το φετινό CEO & CSR  Money Conference 2010, θα εστιάσει στην ανάγκη μετάβασης από το μοντέλο CSR 1.0 στο μοντέλο CSR 2.0, μια νέα έννοια που εμπερικλείει τη διαδραστικότητα στη σχέση επιχείρησης-κοινωνίας. Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα εξετάσουν ζητήματα όπως ο ρόλος των Κοινωνικών Μέσων και η ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών στην εξάπλωση του νέου μοντέλου της ΕΚΕ, το μέλλον της κοινωνικής υπευθυνότητας και του reporting και η διαχείριση της επιχειρηματικής ηθικής. 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο καθηγητής και ιδρυτής του CSR International  Dr. Wayne Visser μιλά για την ανάγκη μετάβασης σε ένα νέο μοντέλο ΕΚΕ, το CSR 2.0

Ιδρυτής του Sustainability και του Volans και μέλος του συμβουλίου GRI ο κ. John Elkington θα αναφερθεί στο μέλλον της κοινωνικής υπευθυνότητας και του reporting  και το ρόλο της διαφάνειας μετά τη κρίση.

Ιδρυτής του Ethical Economy και οραματιστής ενός δείκτη που ποσοτικοποιεί την ηθική απόδοση των επιχειρήσεων, o κ. Nicolai Peitersen, μιλά για την έννοια του CSR 2.0 και την διαχείριση της επιχειρηματικής ηθικής.

Το συνέδριο θα κορυφωθεί με την τελετή για τα βραβεία «ΘΑΛΗΣ – CEO & CSR 2010» τα οποία επιβραβεύουν τις πλέον υπεύθυνες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Τα βραβεία «ΘΑΛΗΣ και CEO & CSR 2010», αποτελούν έναν καταξιωμένο θεσμό βράβευσης που διοργανώνεται σε ετήσια βάση από τα Money Conferences και σε συνεργασία με την Eurocharity.