Κάποιοι κάνουν τη διαφορά…

Τα έξυπνα προϊόντα αρχίζουν τώρα να απασχολούν την ασφαλιστική αγορά η οποία δείχνει να κάνει «κοιλιά» αδυνατώντας να ξεκολλήσει από τις υφιστάμενες συνθήκες περιβάλλοντος. 

Υπάρχουν βέβαια κάποιοι λίγοι που αναζητούν τις έξυπνες λύσεις που θα γίνουν πράξη με τα έξυπνα προϊόντα. Τα προϊόντα αυτά είναι που θα κάνουν τη διαφορά και θα αναδείξουν εταιρείες και στελέχη. Αυτά είναι που θα φέρουν αέρα αλλαγής. Σήμερα , τα πράγματα δείχνουν ίδια, οι σκέψεις γύρω από τα γνωστά θέματα μοιάζουν σκουριασμένες και ο χρόνος κυλά αμείλικτα. 

Η αποκάλυψη της αλήθειας που δεν είναι άλλη από την αδράνεια που επικρατεί στην αγορά είναι κοντά και το χειρότερο είναι ότι όλοι την γνωρίζουν. Ο προβληματισμός για την παραγωγή, την ανάπτυξη, την επιχειρηματική εξέλιξη μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Χρειάζονται τομές που κάποιοι –μαθαίνουμε- ότι μπορούν να τις κάνουν ή τουλάχιστο αναζητούν μεθόδους όπου θα τους βγάλουν από το τέλμα.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη κάποιες εταιρείες έχουν προχωρήσει στην σύλληψη των ασφαλιστικών συμβολαίων που θα κάνουν την διαφορά. Είναι προϊόντα που απαντούν στις ανάγκες του σήμερα, στα προβλήματα των πολιτών, και κυρίως μεριμνούν για τα όσα θεωρείται πολύ πιθανό να επέλθουν. 

Για παράδειγμα ένας εργαζόμενος που αγοράζει σήμερα από ασφαλιστική εταιρεία προϊόν σύνταξης, επένδυσης, ή άλλη κατηγορία πώς μπορεί να είναι βέβαιος ότι τα επόμενα χρόνια θα μπορεί να το πληρώσει. 

Εδώ έρχεται το έξυπνο προϊόν που δημιουργείται από τις εταιρείες που δημιουργούν για το μέλλον τους. Για τις εταιρείες που ξεφεύγουν από την πεπατημένη και ετοιμάζονται να πάνε μπροστά. Πάντα κάποιοι κάνουν την διαφορά.