Η Chartis αποζημιώνει τους ταξιδιώτες λόγω της ηφαιστειακής τέφρας

Άμεσα, χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες και χρονοτριβές, αποζημιώνονται από την Chartis οι ασφαλισμένοι της που υπέστησαν οικονομικές επιβαρύνσεις από τις ακυρώσεις των πτήσεων που προκάλεσε η τέφρα του ηφαιστείου της Ισλανδίας.

Κατά τη συγκεκριμένη περίοδο, ένας αριθμός ασφαλιζόμενων πελατών της Chartis Greece  βρέθηκε σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, είτε ως μεμονωμένοι ταξιδιώτες είτε συμμετέχοντας σε οργανωμένες εκδρομές, με αποτέλεσμα τόσο οι ταξιδιώτες όσο και οι διοργανωτές να χρειασθεί να επιβαρυνθούν με έκτακτα έξοδα λόγω των αναγκαστικών αλλαγών στις πτήσεις επιστροφής.

Για τους ασφαλισμένους της Chartis καλύπτονται τα έξοδα διαμονής, διατροφής και χρήσης εναλλακτικών μέσων μεταφοράς που υπολογίζεται ότι μπορεί να ανέλθουν συνολικά στις 150.000 ευρώ, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη χρησιμότητα της ταξιδιωτικής ασφάλισης τόσο για τις τουριστικές επιχειρήσεις όσο και για τους καθημερινούς ταξιδιώτες.

Η Chartis προσφέρει στην ελληνική αγορά μια ολοκληρωμένη σειρά καινοτόμων προγραμμάτων ασφάλισης ταξιδιών αναψυχής για Ιδιώτες VALUE, SILVER, GOLD και VIP καθώς και τα προγράμματα CORPORATE TRAVEL για Επιχειρήσεις και GROUP TRAVEL για Ταξιδιωτικά Γραφεία.