Εξ-ασφάλιση Αυτοκινήτου από την ΑΧΑ

 

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική παρουσιάζει τα νέα προγράμματα εξ-ασφάλισης αυτοκινήτου με ουσιαστική κάλυψη, αντί ενός απλού υποχρεωτικού σήματος στο παρμπρίζ του αυτοκίνητου. Τα νέα προγράμματα, προσδίδουν ολοκληρωμένη εξασφάλιση τόσο στον οδηγό και τους επιβάτες όσο και στο ίδιο το αυτοκίνητο.

Στα νέα προγράμματα έχουν προστεθεί νέες, καινοτόμες καλύψεις και επιπλέον προνόμια για την κάλυψη των αναγκών και του πιο απαιτητικού πελάτη. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνονται καλύψεις όπως η προστασία της αξίας του οχήματος ως καινούριο, προστασία παλαιότητας ανταλλακτικών, αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περίπτωση ζημιάς για τις ημέρες επισκευής, σε περίπτωση κλοπής, ολικής καταστροφής και άλλες.
 
Παράλληλα, η ΑΧΑ Ασφαλιστική σε συνεργασία με την Εταιρία Νομικής Προστασίας DAS, παρέχει τη δυνατότητα προσθήκης στο ασφαλιστήριο της νομικής προστασίας. Η κάλυψη ισχύει για Ελλάδα και Ευρώπη. Η DAS κατέχοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο Νομικής Προστασίας και με παρουσία σε Ελλάδα και Εξωτερικό, αναλαμβάνει τη διαχείριση για τους πελάτες της ΑΧΑ.

Επιπρόσθετα, η ΑΧΑ πάντοτε ευθυγραμμισμένη με το κύριο θέμα της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης, «Εκπαίδευση και έρευνα για την μείωση των κινδύνων», στηρίζει τις οικολογικές προτάσεις μετακίνησης θέλοντας να συμβάλει αισθητά στην μείωση των ρύπων της ατμοσφαίρας, αλλά και στην προστασία των πολιτών. 

Συνεπώς, η ΑΧΑ Ασφαλιστική επιβραβεύει όσους επιλεγούν να μετακινούνται με υβριδικό αυτοκίνητο προσφέροντας έκπτωση 10% σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου. Τέλος, η ΑΧΑ προσφέρει ειδική τιμολόγηση σε νέα οχήματα και γυναίκες οδηγούς.

Με τα νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, η ΑΧΑ Ασφαλιστική προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις ασφαλιστικής κάλυψης με πολλά πλεονεκτήματα και παροχές εναρμονισμένες με τις ανάγκες των ασφαλισμένων της.