Νέα κάλυψη αποκλειστικά από τη SENATUS® «Ασφάλιση του Franchise»

Άλλη μια μοναδική και πρωτοποριακή υπηρεσία προσφέρει η SENATUS®, αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας και της απόλυτης εξειδίκευσης που τη διέπει σε κάθε ένα κλάδο που δραστηριοποιείται. 

Ο κλάδος Ασφαλιστικών εργασιών της SENATUS® υπό τη Διεύθυνση του κ. Γιουμπάκη Ιωάννη έκανε ακόμα μια ευχάριστη έκπληξη προσφέροντας τη νέα κάλυψη “ΑΣΦΑΛΙΣΗ του FRANCHISE” για πρώτη φορά στα Ελληνικά δεδομένα. 

H SENATUS® με υποδειγματικό τρόπο εντοπίζοντας την ανυπαρξία ουσιαστικής κατοχύρωσης της απόδοσης των ROYALTIES σε περίπτωση ζημίας από όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια Πυρός & Συμπληρωματικών Κινδύνων στην Ελλάδα, ξεκίνησε το Μάρτιο του 2009 με την ιδιότητα του Μεσίτη Ασφαλίσεων, τη διεξαγωγή όλων των αναγκαίων προπαρασκευαστικών εργασιών για τη δημιουργία νέου πακέτου ασφάλισης περιουσίας, που θα διασφαλίζει και τα κέρδη κάθε καταστήματος Franchise ακόμα και σε περίπτωση που δεν λειτουργεί λόγω ζημιάς. 

Στη συνέχεια η SENATUS®, απολαμβάνοντας νομική και οικονομική ανεξαρτησία χωρίς να δεσμεύεται ως προς την επιλογή της ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής επιχείρησης και ενεργώντας πάντα κατ’ εντολή και για το συμφέρον των πελατών και όχι των Ασφαλιστικών Εταιρειών, κατάφερε να υλοποιήσει την αρχική της ιδέα.

Έτσι, στις  5/5/2010 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και δημιουργήθηκε η νέα κάλυψη “ΑΣΦΑΛΙΣΗ του FRANCHISE” σε συνεργασία με γνωστή πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία, η οποία αναλαμβάνει στο 100% και σε αποκλειστική συνεργασία με τη SENATUS® την ανάληψη κινδύνου της εκάστοτε αλυσίδας Franchise στην Ελλάδα.
 
Από την πληθώρα των βασικών ασφαλιστικών καλύψεων που παρέχει αυτό το μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα ασφάλισης, αξίζει να σημειωθεί η κάλυψη “ΑΠΩΛΕΙΑ ROYALTIES” για το σύνολο των καταστημάτων της Αλυσίδας, όπου καλύπτεται η απώλεια Royalties και εξ-ασφαλίζεται η συνεχής καταβολή αυτών προς τον ιδιοκτήτη της εκάστοτε Αλυσίδας (Franchisor), όταν δεν είναι δυνατή από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων (Franchisee) λόγω ζημιάς από καλυπτόμενο κίνδυνο. 

Άλλη μια κάλυψη που ξεχωρίζει είναι η παροχή σε όλα τα καταστήματα της εκάστοτε Αλυσίδας πρόσθετου χρηματικού ποσού επιπλέον 20% της αποζημίωσης περιεχομένου και καταβάλλεται χωρίς παραστατικά για κάθε επελθούσα ζημιά λόγω διακοπής εργασιών από καλυπτόμενο κίνδυνο.

Η διαδικασία απόκτησης της κάλυψης “ΑΣΦΑΛΙΣΗ του FRANCHISE” (www.senatus.gr) είναι γρήγορη και απλή αφού συμπληρώνοντας ο ενδιαφερόμενος το ειδικό ερωτηματολόγιο της SENATUS® “Ασφάλιση Καταστημάτων Franchise” παραλαμβάνει την οικονομική προσφορά ασφάλισης συμφερόντων του εκάστοτε καταστήματος αλυσίδας Franchise  με αναλυτική καταγραφή παροχών, απαλλαγών και κόστους, ανά κάλυψη και ανά κατάστημα (τηλ.:801-11-800-500). 

Εφ’ όσον συμφωνήσει ο ενδιαφερόμενος εκδίδεται το συμβόλαιο σε σύντομο χρονικό διάστημα και με πολύ ευέλικτο τρόπο εξόφλησης.   

Το Franchise στην Ελλάδα βρίσκει πλέον τον “Άνθρωπό του… της SENATUS®” και εξ-ασφαλίζει τη βιωσιμότητά του, ιδίως εν μέσω της οικονομικής κρίσης, απολαμβάνοντας με βεβαιότητα πλέον τη σιγουριά που προσφέρει ο θεσμός του Franchise μέχρι σήμερα, αφού θωρακίζεται το σύνολο των Ελληνικών εταιρειών που διαθέτουν δίκτυο καταστημάτων από την “ΑΣΦΑΛΙΣΗ του FRANCHISE” και καθιστούν μονόδρομο την ένταξη στο προαναφερθέν πακέτο ασφάλισης περιουσίας εφ’ όσον αντιμετωπίζουν το παρόν και το μέλλον με υπευθυνότητα.