Η ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης της ΕΑΒ στην NP Insurance

Στην NP Insurance ανέθεσε, μετά από διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό, η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. (ΕΑΒ) την ασφαλιστική κάλυψη της Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης της, για την χρονική περίοδο 1η Απριλίου 2010 έως 1η Απριλίου 2012 (συνολική διάρκεια δύο ετών).

Σημειώνεται ότι το ανώτατο όριο ευθύνης για την NP Insurance, στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο που υπογράφτηκε μεταξύ των δύο μερών στις 31 Μαρτίου 2010, ανέρχεται σε € 400.000.000 ανά γεγονός και για την κάθε ετήσια περίοδο ασφάλισης. 

Για την ασφαλιστική Εταιρία είναι πραγματικά μια μεγάλη στιγμή, καθώς η επαγγελματική δραστηριότητα της ΕΑΒ είναι ευρύτατη και σημαντικότατη για την χώρα, γιατί καλύπτει τόσο τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας όσο και τις ανάγκες μεγάλων εθνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Η NP Insurance δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης κατά Ζημιών, παρέχοντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες ασφαλιστικές καλύψεις με ασφαλιστικά προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα να καλύπτουν όλες τις σύγχρονες και πραγματικές τους ανάγκες.