Accelerator από την «Alico»

 

 

Για τους ασφαλισμένους της Alico, που έχουν εξασφαλίσει τα οφέλη ενός ασφαλιστικού προγράμματος εγγυημένου κεφαλαίου («Alico Σύνταξη» ή/και «Alico Junior»), η εταιρία δημιούργησε το «Alico Accelerator», έτσι ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν καλύτερα και τα υπόλοιπα χρήματα που συνήθως αποταμιεύουν.

Το «Alico Accelerator» είναι ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα, που προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης στις εγχώριες και διεθνείς αγορές για μακροχρόνιες τοποθετήσεις. 

Έτσι, μαζί με το πρόγραμμα εγγυημένου κεφαλαίου, το «Alico Accelerator» αποτελεί έναν αποτελεσματικό συνδυασμό για να επιταχύνει τη δυναμική των αποταμιευτικών επιλογών του ο ασφαλισμένος. Αποταμιεύοντας συστηματικά και σε μακροχρόνια βάση και αξιοποιώντας τα σύγχρονα προγράμματα της Alico, θα μπορέσει να να απολαύσει στην ηλικία που ο ίδιος έχει καθορίσει τη Σύνταξη που θα τον βοηθήσει να συνεχίσει τη ζωή του. 

Επίσης μπορεί να συγκεντρώσει ένα σημαντικό κεφάλαιο που θα χρησιμοποιήσει το παιδί του ασφαλισμένου σε υπηρεσίες μόρφωσης και στην επαγγελματική του αποκατάσταση.

Σύγχρονες επενδυτικές επιλογές που προσαρμόζονται στα δικά σας μέτρα:

Το «ALICO Accelerator» παρέχει στον ασφαλισμένο πρόσβαση στις «υπεραξίες» που προσφέρουν τόσο η εγχώρια όσο και οι διεθνείς αγορές, ώστε να επιταχύνει και να μεγιστοποιήσει τη δυναμική της συστηματικής μακροχρόνιας αποταμίευσης που έχει αποφασίσει να κάνει. 

Θα δημιουργήσει ένα κεφάλαιο –στα μέτρα των δικών του οικονομικών δυνατοτήτων– το οποίο συνδέεται με μερίδια (Unit–Linked) ενός ή περισσότερων από τα εσωτερικά μεταβλητά Κεφάλαια «Alico Multifund I», «Alico Multifund II» και «Multifund III» και θα αξιοποιήσει σε μακροχρόνια προοπτική κάθε ευρώ που αποταμιεύει.

Παρέχεται, επίσης, η δυνατότητα επένδυσης σε βραχυπρόθεσμες τοποθετήσεις, προθεσμιακές καταθέσεις και χρηματικά διαθέσιμα μέσω του επενδυτικού προγράμματος «Alico Money Market».

Τα εσωτερικά μεταβλητά κεφάλαια δεν παρέχουν εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δε διασφαλίζουν τις μελλοντικές.

Επενδυτική ευελιξία με περιοδικές καταβολές:

Σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό σύμβουλο και σε συνδυασμό με το αποταμιευτικό πρόγραμμα («Alico Σύνταξη» ή/και «Alico Junior») που έχει επιλέξει ο ασφαλισμένος καθορίζει το ύψος της περιοδικής καταβολής (ασφάλιστρο) που θέλει να κάνει.

Μετά μπορεί να επιλέξει επενδυτικό προσανατολισμό. Το «Alico Accelerator» δίνει στον ασφαλισμένο τη δυνατότητα αποτελεσματικών συνδυασμών και επενδύσεων είτε μόνο σε ένα από τα 3 εσωτερικά μεταβλητά κεφάλαια:

· «Alico Multifund I»: Συντηρητικές Επενδύσεις
· «Alico Multifund II»: Δυναμικές Επενδύσεις Εσωτερικού
· «Alico Multifund III»: Δυναμικές Επενδύσεις Εξωτερικού

είτε να κατανείμει ποσοστιαία την επένδυσή του σε περισσότερα από ένα από αυτά τα 3 Μεταβλητά Κεφάλαια (Multi-funding) για να αξιοποιήσετε αθροιστικά τη δυναμική διαφορετικών αγορών.

Παρέχεται, επίσης, η δυνατότητα επένδυσης σε βραχυπρόθεσμες τοποθετήσεις, προθεσμιακές καταθέσεις και χρηματικά διαθέσιμα μέσω του επενδυτικού προγράμματος «Alico Money Market».

Η χρονική διασπορά μιας συστηματικής μακροχρόνιας αποταμίευσης λειτουργεί ως άμυνα της επένδυσής απέναντι στις διακυμάνσεις των αγορών, ελαχιστοποιώντας τον επενδυτικό κίνδυνο, ενώ παράλληλα μπορεί να δημιουργήσει και τις συνθήκες για επίτευξη και σημαντικών υπεραξιών.