Εκδήλωση για το Σύγχρονο Ασφαλιστικό Γραφείο

Ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Σύγχρονο Ασφαλιστικό Γραφείο» και θέμα τις καινοτομίες και τις λύσεις που προσφέρουν οι σημερινές τεχνολογίες στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 19 Μαΐου, στη Microsoft Ελλάς, Λ. Κηφισίας 221, Μαρούσι (Αίθουσα Ηριδανός).

Είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιαστούν νέες τεχνολογίες, της Microsoft καθετοποιημένες στην Ασφαλιστική Αγορά από συνεργάτες που τις χρησιμοποιούν. Στην εκδήλωση θα γίνει αναφορά στο i-View Insurance και σε καθημερινά διαγράμματα ροής (workflows), επίσης θα αναλυθεί  πως επηρεάζονται αυτά με τις νέες τεχνολογίες.  Θα γίνει κατανοητό ο λόγος για τον οποίο μέσω ενός CRM και παράλληλα μέσω των δραστηριοτήτων του, μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα το γραφείο σας. Επίσης θα δείτε πως το Microsoft Outlook «μιλάει» και ασφαλιστικά και γιατί είναι απαραίτητο να ενεργοποιήσετε Microsoft Online Services στο ασφαλιστικό γραφείο σας. Ακούστε από κοντά, αυτούς που έχουν εμπιστευτεί τις τεχνολογίες της Microsoft και έχουν οργανώσει τις ασφαλιστικές εργασίες τους.

Η εκδήλωση δεν θα έχει τεχνικό περιεχόμενο. Θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις και demos με χρήση Videos & Power Points. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από εκπροσώπους του χώρου της Ασφαλιστικής Αγοράς και συνεργάτες της Microsoft.

Δείτε αναλυτικά την agenda, πατήστε εδώ

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κάνοντας κλικ εδώ

Για την παρουσία σας είναι απαραίτητη η εγγραφή σας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για την εκδήλωση δεν υπάρχει κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες:

CRM Team,
Softwhere Ε.Π.Ε., Δ. Αρεοπαγίτου 3, Ακρόπολη, Αθήνα
Τηλεφωνικό κέντρο: 210 92 29 792