«Ημερίδες» ανταλλαγής γνώσεων του ομίλου ARAG

Ο όμιλος ARAG έχει προγραμματίσει,  σε διεθνές  επίπεδο,  για φέτος μια σειρά ενημερωτικών «workshop» για τα στελέχη των εταιρειών του. 

Τα «workshop» αυτά σκοπό έχουν την  ενημέρωση των στελεχών για συγκεκριμένους  τομείς εργασίας όπως την αρτιότητα των προσφερόμενων  υπηρεσιών, την δημιουργία νέων καινοτόμων  προϊόντων,  την προώθηση των προκαθορισμένων αξιών του ομίλου ARAG αλλά ακόμα διαδικασίες έλεγχου και  εκσυγχρονισμού. 

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην σημερινή δύσκολη παγκόσμια οικονομική συγκυρία  και εκτός από οδηγίες και κατευθύνσεις που παρέχει στον όμιλο η κεντρική διοίκηση της εταιρείας, όλα τα μελή του ομίλου που συμμετέχουν  ανταλλάσσουν απόψεις,  συζητούν τυχόν δυσκολίες τοπικών αγορών και γίνονται προτάσεις με ιδέες  ανάπτυξης και αντιμετώπισης δυσκολιών. 

Η πρώτη συνάντηση έγινε στο Bristol της Αγγλίας με θέμα «Διαδικασίες εσωτερικού έλεγχου» και  συμμετείχαν από τη ARAG Hellas η κα. Κουκουναρά Δέσποινα  και ο κ. Σωτηρχέλλης Τάκης – Υπεύθυνος Λογιστηρίου. 

Αμέσως μετά ακολουθεί συνάντηση στο Oslo της Νορβηγίας με θέμα «Δημιουργία νέων προϊόντων» και συμμετέχει από την ARAG Hellas ο κ. Νίκος Αποστολόπουλος  – Υπεύθυνος Marketing.