18.000 ευρώ ζητά η Ο.Α.Σ.Ε από την Π.Ο.Α.Π.

Η Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδος , διαβίβασε επιστολή στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Πρακτόρων με σκοπό να της καταβληθεί το ποσό των 18.000 €, που έπρεπε να λάβει σύμφωνα με απόφαση του 2009 για την ενίσχυση των πολιτιστικών, αθλητικών, επιμορφωτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων της ομοσπονδίας για το προηγούμενο και το τρέχον έτος.
 
Την αντίθεση του δήλωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Ένωσης Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος, κ. Δημήτριος Παπανικολάου, καθώς σε μία τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον ελληνικό λαό και τον ασφαλιστικό κλάδο η διάθεση χρημάτων σε τέτοιου είδους δραστηριότητες δεν είναι συνετή.
 
«Οι ασφαλιστικές εταιρείες κλείνουν η μία πίσω από την άλλη , το μέλλον των ασφαλιστικών εταιρειών είναι αβέβαιο , οι ασφαλιστικοί πράκτορες βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. 

Οι ασφαλιζόμενοι περικόπτουν τα έξοδα τους και μαζί τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων – ζωής – πυρός – ασθενείας. Τα ασφάλιστρα που καταβάλουν οι ασφαλιζόμενοι τα καταβάλουν σε δόσεις. Για να εισπράξουμε ασφάλιστρο 150 € περνάμε από τον πελάτη μας δύο και τρεις φορές για να τα εξοφλήσει» αναφέρει ο κ. Δ.Παπανικολάου.

Πατήστε εδώ για να δείτε την επιστολή της Ο.Α.Σ.Ε